Lankaynn Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #1 Bu aralar Crysis 1 yüklemek istiyorum fakat bir yandanda PC im kaldırmayabilir de uğraşmak istemiyordum. OS: Windows 7 32 Bit. RAM: 2 GB. CPU: Intel Pentium E6500 2.93GHz GPU: Intel G41 Express chipset. Sizce kaldırır mı? Admin hata varsa mesaj yazın.
Bu aralar Crysis 1 yüklemek istiyorum fakat bir yandanda PC im kaldırmayabilir de uğraşmak istemiyordum. OS: Windows 7 32 Bit. RAM: 2 GB. CPU: Intel Pentium E6500 2.93GHz GPU: Intel G41 Express chipset. Sizce kaldırır mı? Admin hata varsa mesaj yazın.
m1rzalp Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 915 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i5-12400f Geforce RTX 3060Ti x3 Asus prime B660M-k D4 Twinmos 16Gb Tek Kanal RAM Twinmos 512GB NVmE m.2 SSD Cougar Helor 240 Sıvı soğutucu Cougar 750w 80+ Bronze PSU Cougar DarkBlader x5 RGB Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #2 Hocam can you run it sitesinden bakabilirsiniz. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com
Hocam can you run it sitesinden bakabilirsiniz. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 13 Mayıs 2023 #3 Lankaynn dedi: Bu aralar Crysis 1 yüklemek istiyorum fakat bir yandanda PC im kaldırmayabilir de uğraşmak istemiyordum. OS: Windows 7 32 Bit. RAM: 2 GB. CPU: Intel Pentium E6500 2.93GHz GPU: Intel G41 Express chipset. Sizce kaldırır mı? Admin hata varsa mesaj yazın. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi: Windows XP. İşlemci: Intel Pentium 4 3.20GHz. Ekran kartı: NVIDIA GeForce 6800 veya AMD Radeon 9800. Bellek: 1 GB RAM. Depolama alanı: 12 boş alan. Direct X versiyonu: DirectX 9.
Lankaynn dedi: Bu aralar Crysis 1 yüklemek istiyorum fakat bir yandanda PC im kaldırmayabilir de uğraşmak istemiyordum. OS: Windows 7 32 Bit. RAM: 2 GB. CPU: Intel Pentium E6500 2.93GHz GPU: Intel G41 Express chipset. Sizce kaldırır mı? Admin hata varsa mesaj yazın. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi: Windows XP. İşlemci: Intel Pentium 4 3.20GHz. Ekran kartı: NVIDIA GeForce 6800 veya AMD Radeon 9800. Bellek: 1 GB RAM. Depolama alanı: 12 boş alan. Direct X versiyonu: DirectX 9.
Wildshines Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 225 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel® Pentium® CPU N3710 @ 1.60 GHz RAM: Samsung M471B5674EB0-YK0 2×2 GB SODIMM DDR3 @ 1600 MHz Grafik Kartı: Intel® HD Graphics 405 Depolama: Longline SSD 120 GB Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #4 m1rzalp dedi: Hocam can you run it sitesinden bakabilirsiniz. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... Hocam ben o siteyi kullandım. Bilgisayarımın oynattığı oyunları bile oynatamaz diyordu. En iyisi oyunun web sitesinden sistem gereksinimlerine bakmak.
m1rzalp dedi: Hocam can you run it sitesinden bakabilirsiniz. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... Hocam ben o siteyi kullandım. Bilgisayarımın oynattığı oyunları bile oynatamaz diyordu. En iyisi oyunun web sitesinden sistem gereksinimlerine bakmak.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #5 Lankaynn dedi: Bu aralar Crysis 1 yüklemek istiyorum fakat bir yandanda PC im kaldırmayabilir de uğraşmak istemiyordum. OS: Windows 7 32 Bit. RAM: 2 GB. CPU: Intel Pentium E6500 2.93GHz GPU: Intel G41 Express chipset. Sizce kaldırır mı? Admin hata varsa mesaj yazın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sıkıntı yaratabilir onun dışında sistem gereksinimlerini rahatlıkla karşılıyor.
Lankaynn dedi: Bu aralar Crysis 1 yüklemek istiyorum fakat bir yandanda PC im kaldırmayabilir de uğraşmak istemiyordum. OS: Windows 7 32 Bit. RAM: 2 GB. CPU: Intel Pentium E6500 2.93GHz GPU: Intel G41 Express chipset. Sizce kaldırır mı? Admin hata varsa mesaj yazın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sıkıntı yaratabilir onun dışında sistem gereksinimlerini rahatlıkla karşılıyor.
Lankaynn Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #6 MuratTheFounder dedi: Ekran kartı sıkıntı yaratabilir onun dışında sistem gereksinimlerini rahatlıkla karşılıyor. Genişletmek için tıkla... Bende aynı fikirdeyim ama grafiklere en düşüğe alsam belki hafif bir kasmayla oynatır.
MuratTheFounder dedi: Ekran kartı sıkıntı yaratabilir onun dışında sistem gereksinimlerini rahatlıkla karşılıyor. Genişletmek için tıkla... Bende aynı fikirdeyim ama grafiklere en düşüğe alsam belki hafif bir kasmayla oynatır.