Pentium E6500 sistem CS:GO'da 15-20 FPS veriyor

Cetrefilanl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda 8 RAM NVIDIA GTX 650 ekran kartı Pentium Dual-Core E6500 işlemci var CS'yi açtığımda 15 20 FPS arası veriyor Windows ise kasıyor anakart ve HDD'yi yeniledim sizce nedendir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarımda 8 RAM NVIDIA GTX 650 ekran kartı Pentium Dual-Core E6500 işlemci var CS'yi açtığımda 15 20 FPS arası veriyor Windows ise kasıyor anakart ve HDD'yi yeniledim sizce nedendir?
İşlemcin o ekran kartına darboğaz yapıyor. Sıcaklıklar yüksek olabilir ayrıca. İşletim sistemi olarak Windows 10 kurulu ise Windows 8.1 kurmanızı öneririm.

GTX 650 için en az 4 çekirdekli işlemci almanız lazım. 2 çekirdekte doğal olarak darboğaz yapar. Anakartınız destekliyorsa Xeon ya da Core 2 Quad serisi işlemci alıp darboğazı en az seviyeye indirebilirsiniz.

GTX 650 için en az 4 çekirdekli işlemci almanız lazım. 2 çekirdekte doğal olarak darboğaz yapar. Anakartınız destekliyorsa Xeon ya da Core 2 Quad serisi işlemci alıp darboğazı en az seviyeye indirebilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkür ederim hangisini önerirsiniz bu sorundan kurtulmak istiyorum çok can sıkıcı olmaya başladı da bu arada ben pek anlamıyorum anakartımGA-G41M-Combo sizce destekler mi yeni mi almalıyım?

Son düzenleme:

Anakartınız iki işlemciyide destekliyor. Xeon için BIOS modlamanız gerekiyor. Biraz riskli bir işlem. Size kalmış. Eğer riske atamam derseniz Core 2 Quad Q8xxx veya Q9xxx serilerinden alabilirsiniz.

Anakartınız iki işlemciyide destekliyor. Xeon için BIOS modlamanız gerekiyor. Biraz riskli bir işlem. Size kalmış. Eğer riske atamam derseniz Core 2 Quad Q8xxx veya Q9xxx serilerinden alabilirsiniz.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim en kısa sürede alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…