U UMA2 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 38 1 Haziran 2020 #11 SercanAkgc dedi: E6500, 2 GB RAM, Onboard ekran kartı ile Windows 10 Home 64 bit kullanıyorum sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... RAM kullanımınız nasıl? Sistemde kasma falan var mı? Benim sistemim de sizin sistemle aynı özelliklere sahip.
SercanAkgc dedi: E6500, 2 GB RAM, Onboard ekran kartı ile Windows 10 Home 64 bit kullanıyorum sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... RAM kullanımınız nasıl? Sistemde kasma falan var mı? Benim sistemim de sizin sistemle aynı özelliklere sahip.
S SercanAkgc Hectopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 64 1 Haziran 2020 #12 UMA2 dedi: RAM kullanımınız nasıl? Sistemde kasma falan var mı? Benim sistemim de sizin sistemle aynı özelliklere sahip. Genişletmek için tıkla... Satın aldığım bir oyun hilesini çalıştırmak için böyle bir harekete geçtim. Yani sanki Windows 7 kullanırken daha çok kasıyor gibiydi. Şuan idare ediyor 2 ay sonra yeni PC toplayacağım zaten.
UMA2 dedi: RAM kullanımınız nasıl? Sistemde kasma falan var mı? Benim sistemim de sizin sistemle aynı özelliklere sahip. Genişletmek için tıkla... Satın aldığım bir oyun hilesini çalıştırmak için böyle bir harekete geçtim. Yani sanki Windows 7 kullanırken daha çok kasıyor gibiydi. Şuan idare ediyor 2 ay sonra yeni PC toplayacağım zaten.