A ahmetsezeralvur Yoctopat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 İşlemcim Pentium Dual Core CPU e6600. bilgisayarı bugün elektrikçiye verdim. Formatla 32 Bit'ten 64 Bit'e çıkartacak. Bir de 2 GB RAM'i vardı bilgiayarın 4 GB daha RAM takacak. Sizce Valorant'ı oynatır mı açar mı bunlar yapıldığı zaman? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2023
İşlemcim Pentium Dual Core CPU e6600. bilgisayarı bugün elektrikçiye verdim. Formatla 32 Bit'ten 64 Bit'e çıkartacak. Bir de 2 GB RAM'i vardı bilgiayarın 4 GB daha RAM takacak. Sizce Valorant'ı oynatır mı açar mı bunlar yapıldığı zaman?
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 26 Haziran 2023 #2 ahmetsezeralvur dedi: İşlemcim Pentium Dual Core CPU e6600. bilgisayarı bugün elektrikçiye verdim. Formatla 32 Bit'ten 64 Bit'e çıkartacak. Bir de 2 GB RAM'i vardı bilgiayarın 4 GB daha RAM takacak. Sizce Valorant'ı oynatır mı açar mı bunlar yapıldığı zaman? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et en kötü 40 50 yaparsın Config ile. Artı 0 Eksi
ahmetsezeralvur dedi: İşlemcim Pentium Dual Core CPU e6600. bilgisayarı bugün elektrikçiye verdim. Formatla 32 Bit'ten 64 Bit'e çıkartacak. Bir de 2 GB RAM'i vardı bilgiayarın 4 GB daha RAM takacak. Sizce Valorant'ı oynatır mı açar mı bunlar yapıldığı zaman? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et en kötü 40 50 yaparsın Config ile.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.237 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 26 Haziran 2023 #3 Ne yazık ki bilgisayarın Valorant için yeterli değil. Hiçbir şey olmasa bile işlemcin çift çekirdek. Günümüz için bile yeterli değil. Artı 0 Eksi
Ne yazık ki bilgisayarın Valorant için yeterli değil. Hiçbir şey olmasa bile işlemcin çift çekirdek. Günümüz için bile yeterli değil.
1 195353 Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 3 26 Haziran 2023 #4 Çözünürlükte önemli eski bilgisayarlarda monitörler 1366-768 gibi çözünürlüklerde oluyor hatta daha bile düşük olanda vardır öyleyse biraz daha fazla FPS alabilirsin, pc eski ram e fazla para verme bence Artı 0 Eksi
Çözünürlükte önemli eski bilgisayarlarda monitörler 1366-768 gibi çözünürlüklerde oluyor hatta daha bile düşük olanda vardır öyleyse biraz daha fazla FPS alabilirsin, pc eski ram e fazla para verme bence