2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 4 Ocak 2023 #31 GMC Denali dedi: Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemci Benim bildiğim Intel'de sonunda k ibaresi olanlara yapılabiliyor sadece. Ondan sordum brom. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil için geçerli, Q ve E serisi babaannem kadar eski, Q güzel işlemcidir sağlam OC yapılır.
GMC Denali dedi: Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemci Benim bildiğim Intel'de sonunda k ibaresi olanlara yapılabiliyor sadece. Ondan sordum brom. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil için geçerli, Q ve E serisi babaannem kadar eski, Q güzel işlemcidir sağlam OC yapılır.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #32 297552 dedi: Yeni nesil için geçerli, Q ve E serisi babaannem kadar eski, Q güzel işlemcidir sağlam OC yapılır. Genişletmek için tıkla... O zaman tüm E serilerinde de oluyor, doğru mudur? Lusyz dedi: Hocam overclock sogutmaya açın beni de etiketleyin birlikte yanıt verelim şu kişilere Genişletmek için tıkla... Moderatör reddetti konuyu. Biz de güvenip ciddi ciddi sormak için konu açıyoruz.
297552 dedi: Yeni nesil için geçerli, Q ve E serisi babaannem kadar eski, Q güzel işlemcidir sağlam OC yapılır. Genişletmek için tıkla... O zaman tüm E serilerinde de oluyor, doğru mudur? Lusyz dedi: Hocam overclock sogutmaya açın beni de etiketleyin birlikte yanıt verelim şu kişilere Genişletmek için tıkla... Moderatör reddetti konuyu. Biz de güvenip ciddi ciddi sormak için konu açıyoruz.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #33 GMC Denali dedi: O zaman tüm e serilerinde de oluyor, doğru mudur? Moderatör reddetti konuyu. Biz de güvenip ciddi ciddi sormak için konu açıyoruz. Genişletmek için tıkla... Buranın moderatörlerinin kafası güzel zaten. Sinir olurlar şimdi
GMC Denali dedi: O zaman tüm e serilerinde de oluyor, doğru mudur? Moderatör reddetti konuyu. Biz de güvenip ciddi ciddi sormak için konu açıyoruz. Genişletmek için tıkla... Buranın moderatörlerinin kafası güzel zaten. Sinir olurlar şimdi
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #34 Eskipcmahrumu dedi: Buranın moderatörlerinin kafası güzel zaten. Sinir olurlar şimdi Genişletmek için tıkla... Aynen aynen Türkiye'nin en büyük teknoloji forumu. Teknoloji adına sormak için konu açıyoruz, red yiyoruz.
Eskipcmahrumu dedi: Buranın moderatörlerinin kafası güzel zaten. Sinir olurlar şimdi Genişletmek için tıkla... Aynen aynen Türkiye'nin en büyük teknoloji forumu. Teknoloji adına sormak için konu açıyoruz, red yiyoruz.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #35 GMC Denali dedi: Aynen aynen Türkiye'nin en büyük teknoloji forumu. Teknoloji adına sormak için konu açıyoruz, red yiyoruz. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. discord var mı?
GMC Denali dedi: Aynen aynen Türkiye'nin en büyük teknoloji forumu. Teknoloji adına sormak için konu açıyoruz, red yiyoruz. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. discord var mı?
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #36 Eskipcmahrumu dedi: Yapacak bir şey yok. discord var mı? Genişletmek için tıkla... Ban sebebi discord miscord.
Eskipcmahrumu dedi: Yapacak bir şey yok. discord var mı? Genişletmek için tıkla... Ban sebebi discord miscord.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #37 GMC Denali dedi: Ban sebebi Discord miscord. Genişletmek için tıkla... Bir de ben deneyeyim konu açmayı bakalım.
GMC Denali dedi: Ban sebebi Discord miscord. Genişletmek için tıkla... Bir de ben deneyeyim konu açmayı bakalım.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #38 GMC Denali dedi: Ban sebebi Discord miscord. Genişletmek için tıkla... Maşallah. Fakat birkaç kişiye verdim bir şey olmadı. İsterseniz The Forest arkadaşı arıyorum konumda bulabilirsiniz. Zorlamak gibi olmasın.
GMC Denali dedi: Ban sebebi Discord miscord. Genişletmek için tıkla... Maşallah. Fakat birkaç kişiye verdim bir şey olmadı. İsterseniz The Forest arkadaşı arıyorum konumda bulabilirsiniz. Zorlamak gibi olmasın.
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 4 Ocak 2023 #39 Eskipcmahrumu dedi: Maşallah. Fakat birkaç kişiye verdim bir şey olmadı. İsterseniz The Forest arkadaşı arıyorum konumda bulabilirsiniz. Zorlamak gibi olmasın. Genişletmek için tıkla... Hayır. Discord üzerinden destek vermek yasak. Discord ile oyun arkadaşı ile konuşursun.
Eskipcmahrumu dedi: Maşallah. Fakat birkaç kişiye verdim bir şey olmadı. İsterseniz The Forest arkadaşı arıyorum konumda bulabilirsiniz. Zorlamak gibi olmasın. Genişletmek için tıkla... Hayır. Discord üzerinden destek vermek yasak. Discord ile oyun arkadaşı ile konuşursun.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #40 Eskipcmahrumu dedi: Maşallah. Fakat birkaç kişiye verdim bir şey olmadı. İsterseniz The Forest arkadaşı arıyorum konumda bulabilirsiniz. Zorlamak gibi olmasın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş arama konusunda yazarsan problem yok. Ancak burda yazarsan ban. Technopat Social Meta
Eskipcmahrumu dedi: Maşallah. Fakat birkaç kişiye verdim bir şey olmadı. İsterseniz The Forest arkadaşı arıyorum konumda bulabilirsiniz. Zorlamak gibi olmasın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş arama konusunda yazarsan problem yok. Ancak burda yazarsan ban. Technopat Social Meta