Pentium E6600 sisteme ekran kartı önerisi

Omer.Hanoglu.35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle şu anki sistemim:
  • Pentium E6600 3.06 GHz OC ile 3.45 GHz İşlemci
  • 4 GB RAM
  • MSI GT220
  • 300 W PSU
PSU yetersiz olduğu için GTX 750 veya Ti modelini alacağım. Sizce darboğaz yaşanır mı? BF3 MP ve BF4 SP'de sorun yaşatır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlük düştükçe Ekran Kartı'na binen yük düşecektir. Ekran Kartı'na binen yük düşünüce, Ekran Kart daha fazla FPS vermek isteyecektir. Fakat ekran kartı yüksek FPS vermek için uğraşırken İşlemci ise yüksek FPS'nin getirmiş olduğu ekstra yüklerle uğraşacaktır. Bu bağlamda çözünürlük düştükçe darboğaz ön plana çıkacak, 'Ayarları kıstım, fakat FPS yükselmiyor' sorunu ile karşı karşıya kalacaksınız. Yani monitör'ün çözünürlüğünün düşük olması sizi sisteminiz için bir - oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bilgisayarımı televizyonuma bağlasam .Televizyonum 1080 p .Sonrada normal monitöre 900 p de açsam darboğazdan kurtulurmuyum? Not:Denedim monitörumu 900 p yaptım HDMI sayesinde dilerseniz dahada yukseltirim çözünürlüğü

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı