Pentium E6600 Sistemi Yükseltmek

Bu parcalar ne kadar gelistirir ? Ve işlemci nasıl ?

Anakart Markası: FUJITSU
Anakart Modeli: D3041-A1
Anakart Versiyonu: S26361-D3041-A1 Anakart bu hepsinin fiyatini teker teker yazarmisin ?

İşlemci 50 TL civarı. Ekran kartı 580 TL. Yalnız anakartınıza baktım desteklemiyor Xeon işlemciyi. Onun yerine Q9650 var 180 TL civarı. Xeon E5450 ile neredeyse aynı.
Tahmini Teslimat Zamanı
Fakat ben onun yerine tekrardan yeni sistem tavsiye ederdim ama neyse. Bu ikili (Yani işlemci ile ekran kartı ) arasında hafif darboğaz olacaktır ama hissettirmez. Bu arada monitörünüzün çözünürlüğü kaç ? Ona göre bu parçaları önereceğim.

1360x768 (önerilir).

O zaman durum değişir. İşlemciyi yine Q9650 ve ekran kartını GT 1030 olarak değiştirin.
Anladim ram takviyesi ve power gerekli mi ?

O zaman durum değişir. İşlemciyi yine Q9650 ve ekran kartını GT 1030 olarak değiştirin.
Peki bu islemci ve ekran karti ile ne kadar perfonmans artisi olur ? Ve parcalarin linklerini ve fiyatlarini atarmisiniz ?

??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…