M Mehmetcan Karakuş Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 212 18 Mayıs 2020 #1 2 GB RAM Pentium E6600 G41 anakart Harici ekran kartım yok. Windows 7 32 Bit kullanıcısıyım. PC siyah ekran verdi format atacağım, nasıl atacağımı söylerseniz ve hangi işletim sistemine geçeceğimi söylerseniz mutlu olurum, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
2 GB RAM Pentium E6600 G41 anakart Harici ekran kartım yok. Windows 7 32 Bit kullanıcısıyım. PC siyah ekran verdi format atacağım, nasıl atacağımı söylerseniz ve hangi işletim sistemine geçeceğimi söylerseniz mutlu olurum, teşekkürler.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.660 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #2 Kaldırır hatta Windows 7'den az donar bilgisayarınız. Hem de artık Microsoft Windows 7'den desteği kesti.
Kaldırır hatta Windows 7'den az donar bilgisayarınız. Hem de artık Microsoft Windows 7'den desteği kesti.
M Mehmetcan Karakuş Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 212 19 Mayıs 2020 #3 Ersin Zr dedi: Kaldırır hatta Windows 7'den az donar bilgisayarınız. Hem de artık Microsoft Windows 7'den desteği kesti. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1i internetten yükleyip WinRAR ile kurmuşlar bende deneyeceğim sizce işe yarar mı?
Ersin Zr dedi: Kaldırır hatta Windows 7'den az donar bilgisayarınız. Hem de artık Microsoft Windows 7'den desteği kesti. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1i internetten yükleyip WinRAR ile kurmuşlar bende deneyeceğim sizce işe yarar mı?