Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #11 İmparator Şakan dedi: Hocam M.2 SATA dönüştürücüler falan var. Onlar doğru mu uygulayabilir miyim? Benim açımdan almak mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... İleride yeni bir bilgisayar alırsanız almakta fayda var. SATA'dan daha hızlı.
İmparator Şakan dedi: Hocam M.2 SATA dönüştürücüler falan var. Onlar doğru mu uygulayabilir miyim? Benim açımdan almak mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... İleride yeni bir bilgisayar alırsanız almakta fayda var. SATA'dan daha hızlı.
İmparator Şakan Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #12 Ben Tuba dedi: İleride yeni bir bilgisayar alırsanız almakta fayda var. SATA'dan daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yani eski sistemde bile M.2 performansı alabilirim. Doğru mu? Çok soru sordum kusura bakma anlamadığım için soruyorum. Ben Tuba dedi: İleride yeni bir bilgisayar alırsanız almakta fayda var. SATA'dan daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Ya baktığım dönüştürücünde NGFF to SATA diyor. Meali nedir acaba? Son düzenleme: 7 Eylül 2023
Ben Tuba dedi: İleride yeni bir bilgisayar alırsanız almakta fayda var. SATA'dan daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yani eski sistemde bile M.2 performansı alabilirim. Doğru mu? Çok soru sordum kusura bakma anlamadığım için soruyorum. Ben Tuba dedi: İleride yeni bir bilgisayar alırsanız almakta fayda var. SATA'dan daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Ya baktığım dönüştürücünde NGFF to SATA diyor. Meali nedir acaba?