Pentium G2020 İşlemci ile GTX 750Ti Darboğaz Olur mu?

RitHD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sistemim aşşağıda belirttiğim gibi

• Anakart : Asus p8h61-m lx r2.0
  • İşlemci: İntel Pentium G2020 2.90 GHz
  • RAM: 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran kartı (GPU) : Nvidia GeForce GT630 2GB

Giriş seviyesi bir ekran kartı farkındayım ve bunu GTX 750 Ti'a yükseltmek istiyorum. Ama işlemciden dolayı bir performans eksikliği yaşar mıyım ? Şu an bu sistemle GTA 5'i açtığımda şehirdeyken FPS 30'un altına düşüyor ve takılmalar oluyor. Ama şehrin arka tarafına gidince 50-60'ı buluyor FPS. Ama yine de takılmalar oluyor. GTX 750 Ti alırsam Ultra'da değil de bazı ayarları High'a alıp oynayabilir miyim ? Durum ne olur ? Eğer verim alamayacaksam Xbox 360 beya PS3 Almayı düşünüyorum bütçe kısıtlı. CPU'yu değiştir gibi vs. önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar. Herkese İyi Günler.

Not: Bilgisayarcı'ya Windows 7 Yaptırmak için götürdüğümde bana işlemcinin orta düzey bir i5 performansında olduğunu söylemişti. League of Legens gibi oyunlarda yüksek ayarlarda 200 FPS üstü geziniyorum.

Not2: Ekran çözünürlüğüm 1366X768. Yani yüksek çözünürlükte değil. O yüzden de aşırı bir sisteme ihtiyaç duyduğumu söyleyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bir i5 performansıda olmadığını sana garanti ederim. Ben Pentium G3220 kullanıyorum ve senin işlemcinle arasında pek bir performans farkı yok. Aynı çözünürlükte GTX 750 Ti ile 40 FPS altına düşmüyorum. Akşam sana fotoğrafları atarım.

@RitHD işte aldığım performans.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim Ram 8 GB Biraz daha yüksek fps alırmıyım ? Gerçi 40 FPS Yeterli fazla bile

Video kaydı dışındayken kaç FPS Alıyorsun

Benim Ram 8 GB Biraz daha yüksek fps alırmıyım ? Gerçi 40 FPS Yeterli fazla bile

Video kaydı dışındayken kaç FPS Alıyorsun
Kayıt dışında en fazla 5-6 FPS fark ediyor. RAM' i arttırmanın aşırı performans getireceğini zannetmiyorum ama yinede ileriye dönük alacaksan bir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…