Pentium G2030 HD 4600 Sisteme Upgrade Önerisi

Utku can3233

Decapat
Intel(R) Pentium (R) G2030 @3.00 GHz 3000 MHz 2 çekirdek, 2 mantıksal

ATI Radeon HD 4600 Series 3000 top bellek 512 mb ekran kartı

ASUS H61M-K ANAKART

6 GB RAM
LoL oynuyorum FPS düşüyor. Önceden düşmüyordu. 2 GB RAM ekledim format attım. Düşmeye başladı oyuna güncellemede geldi ondan da olabilir. Mesaj attım weak sector bad sector varmış. İşlemci düşükmüş ne yapmam lazım ne önerirsiniz dostlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel(R) Pentium (R) G2030 @3.00 GHz 3000 MHz 2 çekirdek, 2 mantıksal

ATI Radeon HD 4600 Series 3000 top bellek 512 mb ekran kartı

ASUS H61M-K ANAKART

6 GB RAM
LoL oynuyorum FPS düşüyor. Önceden düşmüyordu. 2 GB RAM ekledim format attım. Düşmeye başladı oyuna güncellemede geldi ondan da olabilir. Mesaj attım weak sector bad sector varmış. İşlemci düşükmüş ne yapmam lazım ne önerirsiniz dostlar?
İşlemciyi i7 2600'e güncelleyip bir de harici ekran kartı alırsanız istediğiniz oyunu oynarsınız.

internetten öyle güncelleyebilirmiyim güncellemesi bitmişt diye duydum desteklemiyor heralde nnasıl güncelleyebilirim
İkinci el 2. veya 3. nesil i7 işlemciler hala satılıyor. İşlemciye 500 TL civarı, ekran kartına da neyi almak isterseniz onu verirsiniz. Ya da komple yeni sistem de ( Ryzen 5 Apu) alabilirsiniz ama biraz maliyetli olabilir.

İkinci el 2. veya 3. nesil i7 işlemciler hala satılıyor. İşlemciye 500 TL civarı, ekran kartına da neyi almak isterseniz onu verirsiniz. Ya da komple yeni sistem de ( Ryzen 5 Apu) alabilirsiniz ama biraz maliyetli olabilir.
benim sisteme uyarmı ki bu uarada hesabın şifresini unuttum
İşlemciyi i7 2600'e güncelleyip bir de harici ekran kartı alırsanız istediğiniz oyunu oynarsınız.
i7 ne alabilirim hocam bide uyarmı benim anakarta 700 tl bütçem var

benim sisteme uyarmı ki bu uarada hesabın şifresini unuttum

i7 ne alabilirim hocam bide uyarmı benim anakarta 700 tl bütçem var
Anakartınızın desteklediği işlemci listesi burada mevcut :
İ7 3770'e geçiş yapılabilir. 500 TL'ye satıldığını görmüştüm daha önce. İ7 2600 de alınabilir eğer bir tık daha ucuz olsun isterseniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı