Pentium G2030 sisteme GTX 1050 Ti takviyesi

İki karttada darboğaz olur. Fakat Çinden yada farklı bir yerden (tabi bulabilirsen) 750ti alırsan güzel bir performans elde edebileceğini düşünüyorum. İnternette test videoları vardır bakabilirsin.

İki karttada darboğaz olur. Fakat Çinden yada farklı bir yerden (tabi bulabilirsen) 750ti alırsan güzel bir performans elde edebileceğini düşünüyorum. İnternette test videoları vardır bakabilirsin.
teşşekkür ederim abicim teslerine bakarım cevabın ve ilgin için teşekkür ederim
bi sorum olcaktı youtube'da gt1030 ve 750ti karşılaştırması vardı arada 5 fps vardı sana kalırsa gt 1030mu daha iyi olur 750 ti mı

Son düzenleme:
Ben yerinde olsam 1050'ye 1050ti'a vereceğim parayı 4 GB RAM takar ayrıca işlemci olarak i3 3220 satın alırdım. Gittigidiyorda Intel Core I3 3220 335,80TL, zaten 4GB DDR3 RAM'de 250TL'ye felan bulabilirsin. Birde GTX 750ti taksan yeterli olur senin için. Hatta uzun süre geliştirmene gerek kalmaz. Bunların maliyeti şuanki dolar kuru'ya göre 1000TL'ye yakın oluyor ki bu şu günlere göre gayet güzel. Bu arada GTX 750ti için aliexpress sitesinde arama yerine "asus gtx 750 ti" şeklinde yazarsan daha iyi bulursun.

Son düzenleme:
çok teşşekkür ederim geçrcekten fazla bilgim yoktu sistemimin kötü olfunu biliyordum ilgin için teşşekkür ederim son bir sorum olcaktı anakarta uyarmu o işlemci terrar teşekkür ederim ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…