Pentium G3220 vs. G3220 Tray vs. G4660 Tray

notcfn

Picopat
Merhaba arkadaşlar, bizim işlemci yavasladigi için yeni bir işlemci alacağım. Sizce hangisi daha uygun? X mi, X tray mi, Y mi?
Bu arada GTX 580 veya 750 takacağım fakat hemen değil, bir süre dahili ile Minecraft Jalopy gibi oyunlar oynayacağım.

P ilan satılmış ve eski olabilir.
Ben örnek olsun diye verdim.
AMD'nin a serisi iyidir.
Satılmış mı ya abi o kadar hayal kurdum ben de yaa :((((
Bir dakika şimdi baktım satılmamış sen nerden çıkardın satıldığını bir de ilan da eski değil 1 ay+ diyor yani yaklaşık bir ay.
Bir dakika şimdi baktım satılmamış sen nerden çıkardın satıldığını bir de ilan da eski değil 1 ay+ diyor yani yaklaşık bir ay.
Abi ya şimdi baktım süresi dolmuş :(

Son düzenleme:
Satılmış mı ya abi o kadar hayal kurdum ben de yahu :((((
Bir dakika şimdi baktım satılmamış sen nereden çıkardın satıldığını bir de ilan da eski değil 1 ay+ diyor yani yaklaşık bir ay.
Bir dakika şimdi baktım satılmamış sen nereden çıkardın satıldığını bir de ilan da eski değil 1 ay+ diyor yani yaklaşık bir ay.

Letgo'nun ilanları PC'den sadece görünür.
Detaylarını ve güncelliğini uygulamadan görürsün.

Letgo'nun ilanları PC'den sadece görünür.
Detaylarını ve güncelliğini uygulamadan görürsün.
Abi şimdi ben letgo'da arama yapıyorum ama işlemci değil telefon falan çıkıyor sahibinden'de modele kadar gruplama var ama letgo'da yok ben nasıl bulacağım işlemcileri ya da senin dediğin anakartlı setleri?

Abi şimdi ben Letgo'da arama yapıyorum ama işlemci değil telefon falan çıkıyor Sahibinden'de modele kadar gruplama var ama Letgo'da yok ben nasıl bulacağım işlemcileri ya da senin dediğin anakartlı setleri?

Bulabilmek için bu işten anlaman lazım çevrende bilgisayar donanımları ne nedir diye bilen birisi var ise destek iste derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı