Pentium G3258, 3.2 GHZ, 3MB Cache, LGA1150

Bir bak derim ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video yu izledim saol kardeşim , kafam şimdi rahatladı valla. Bu sistemi şu sınav bitsin bende toplıycam. Yalnız asus gtx 750 ti yeter mi bu sisteme yoksa gtx 760 mı alayım? hangisini tercih etmeliyim?

Veya hangi kartı önerirsin?

Bir kaç oyunda öne geçsede GTX 760 yerine r9 280 öneririm.

Dostum msı r9 280 e baktım stokta yok diyor. Önerin için çok teşekkür ederim gerçekten süper ekran kartı fiyatı da iyide bu ekran kartı Amd , birde nvıdıa önerir misin ?

Teşekkür ederim.Soru biraz saçma olabilir ama bu sisteme Amd ekran kartı olması sıkıntı yaşatır mı sence?

Görünüşe bakılırsa nvidia bir güveniniz var.
AMD sorun yaşatmayacaktır.

Pek bir bilgim olmadığı için sordum da Amd de sağlam sa bu ekran kartını alayım özellikleri gerçekten iyi nvıdıa ya göre biraz daha ucuz. Tekrar teşekkür ederim yardım için sağol Oyunlarda Amd kendini ilerletti diye duymuştum ama bakalım

Yeni seriler çıkacak AMD tarafında. Bu fiyatların düşmesine sebep olabilir. Benim şahsi fikrim. S6 çıkınca S5'in fiyatı düşecek hesabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…