F Forgos Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #21 goodpick dedi: Yeni seriler çıkacak AMD tarafında. Bu fiyatların düşmesine sebep olabilir. Benim şahsi fikrim. S6 çıkınca S5'in fiyatı düşecek hesabı. Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar beklemeliyim sence?
goodpick dedi: Yeni seriler çıkacak AMD tarafında. Bu fiyatların düşmesine sebep olabilir. Benim şahsi fikrim. S6 çıkınca S5'in fiyatı düşecek hesabı. Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar beklemeliyim sence?
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #22 goodpick dedi: Yeni seriler çıkacak AMD tarafında. Bu fiyatların düşmesine sebep olabilir. Benim şahsi fikrim. S6 çıkınca S5'in fiyatı düşecek hesabı. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Peki ne kadar beklemeliyim sence? Genişletmek için tıkla... Arkadaş R9 300 serisinden bahsediyor. Tahminim 1 veya 2 ay sonunda çıkar belki daha erken. Fiyatları konusunda arkadaş haklı olabilir.
goodpick dedi: Yeni seriler çıkacak AMD tarafında. Bu fiyatların düşmesine sebep olabilir. Benim şahsi fikrim. S6 çıkınca S5'in fiyatı düşecek hesabı. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Peki ne kadar beklemeliyim sence? Genişletmek için tıkla... Arkadaş R9 300 serisinden bahsediyor. Tahminim 1 veya 2 ay sonunda çıkar belki daha erken. Fiyatları konusunda arkadaş haklı olabilir.
F Forgos Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #23 Teşekkür ederim bilgiler için sağol un.
xMithrandir Megapat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 332 Çözümler 2 Yer Düzce 8 Mart 2015 #24 Arkadaşlar fx 6300 işlemcisine sahibim ve 1.404 voltaj ile 4.3 Ghz. yaptım iyimi kötümü bu değer ?