Pentium G3258 CS:GO 0x00000124 Mavi Ekran

Elmacı

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar eğer oc li iken saatlerce oynarsam günde 3 -4 defa mavi ekran veriyor bilgisayar ama 1 saat prime 95 testinde sıkıntı yok. Mavi ekranda : WHELA_UNCOUNTABLE_ERRORS gibi birşey yazıyor. Sadece CS:GO ve PointBlank'da yapıyor.

Bu hatayı alma sebebin çok çok yüksek ihtimal ile OC yaparken donanımın sınırlarını biraz zorlamış olmandan kaynaklanıyor.
Ekran kartı tarafında herhangi bir hız aşırtma işlemi uyguladın mı?

Ayrıca bu işlemciyi hangi sistem ile kaç GHZ hıza, hangi voltaj değerlerin çıkarttın? Detaylı bilgilendir, detaylı yardımcı olayım.

1.360v ile 4.4 GHZ yapmıştım. Onu 1.379v yaptım şuan. Ekran kartına oc yapmadım. CS:GO oynarken bi türkle karşılaştım ondada G3258 varmış aynı sorun ondada varmış 3.2 stock GHZ de kullandığımda sıkıntı olmuyor dedi.

Yük altındaki sıcaklık değerleri ve Prime95 sonuçlarını atar mısın? Mavi ekran almadığı stabil olduğu anlamına gelmez.
Minidump klasörünü inceleyen Mikail Fidan size BIOS'u güncellemenizi de söylemiş. Güncelledin mi?ü

Verdiğin voltaj değerleri uygun ve 4,4GHZ uçuk bir frekans değeri de değil ancak stabil kalamama ihtimali var her ihtimale karşı.
BIOS ayarlarını Default yapıp tekrar gir oyuna, bakalım mavi ekran alacak mısın 1-2 saat oynayınca.

En son sürüm yüklü. Yeni yaptığım ayarlarla şuanda mavi ekran vermedi. Prime 95 testi (cpu)(30 dk): 0 hata, max sıcaklık :85 ortalama :75 oyunda max : 63 (GTA5)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…