Pentium G3258 Sistem için Anakart

Pyrex

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben yeni anakart ve işlemci alıcam fakat uyumluluk ve oynicağım oyunlarmı açarmı hiç bi fikrim yok aklımda 2 anakart ve 1 işlemci var sizce alsam çalışırmı adam akıllı yani Nba 2k15 FarCry 4 vebenzeri oyunları very high , ultra gibi ayarlarda oynaya bilirmiyim.Eğer bunlar kötü derseniz önerileriniz nelerdir.
Bunlarda almayı düşündüklerim
Asus h81m plus var bu videodaki :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve takıcağım ekran kartı amd hd series 5700 ram'lar ise 2 gb 2 tane birde en ucuza nerden alabilirim anakart ve işlemciyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer forumlarda GIGABYTE H81M-S2PV sürümü çok tavsiye ediliyor. Bu anakart ile G3258'de 4.4GHz'ye kadar stabil şekilde overclock yapılabildiği söyleniyor.

Gigabyte H81M-S2Pv İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600MHz Sata 3.0 USB 3.0 Dvı&VGA Anakart - Vatan Bilgisayar
Ben manuel oto oc yapıcam onda maximum 3.6 oluyomuş.

Birde bi adam 200 liralık anakart alıp 500 liralık işlemci alırsanız istediğiniz performansı vermez ama 200 liralık işlemci 500 liralık anakart alırsanız çok iyi bi performans alırsınız demiş bu doğrumu sizce ?

Ekran kartın eski, RAM'ler yetersiz. Ultra değilde low-medium ayarlarda oynarsın.
Senin seçtiğin anakart yeterli. ASUS H81M-Plus ile ön USB 3.0 desteği dışında aşırı bir fark yok.
Kardeş ben bu intel pentium ve msi anakartı alsam farcry 3 gta 4 ultrada oynaya bilirmiyim bide gta 5 i her ayarını en düşükte açarmı ve şuan benim pc 1080 videeolarda kasıyo o kasma gidermi ?

Kardeş ben bu intel Pentium ve msi anakartı alsam farcry 3 GTA 4 ultrada oynaya bilirmiyim bide GTA 5 i her ayarını en düşükte açarmı ve şuan benim PC 1080 videeolarda kasıyo o kasma gidermi ?
Ekran kartı alman gerek ve GTA 5'i açmak için 750 Ti ve üzeri bir kartı alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı