Pentium G3258 sistem ile Overclock yapılabilir mi?

Alperen Ceylan

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Istanbul/Turkey
Daha fazla  
Meslek
Aviyonik Sistemler Mühendisi
Ekran Görüntüsü (7).png

Herkese iyi forumlar toplayacağım sistem bu işlemciyi YouTube kanalındaki son videodan bakıp seçtim anakartımda O.C'ye uygun bir Anakart acaba bu parçalarla 4.5 GHz'e ulaşabilir miyim? Ekran kartını Gigabyte GTX970 Gaming G1 Seçeceğim Vatan'da olmadığı için Evga temsili koydum. İyi ve uygun fiyatlı bir sistem kurmak istiyorum. Bu arada söylemek isterim HDD ve SSD Koymamışsınn demeyin elimde mevcut.

Elimde iyi bir soğutucu mevcut. Konuda belirtmemişim kusura bakmayın, vaktim kısıtlı. TTnet sözleşmem bitmek üzere 2 gün internetim olmayacak :)

Taze yapılmışı var. :) -38:50'den itibaren OC ayarları gösteriliyor-

Düzenleme: Bu arada zaten bu videodan gelip yazmışsın sonra gördüm. Videoyu izlemeyenler için dursun yine de. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar konumda zaten belirttim çoğu şeyi ona rağmen neden soruyorsunuz?..
Konuyu görmeyenler için kopyala yapıştır yapıyorum:
Herkese iyi forumlar toplayacağım sistem bu işlemciyi YouTube kanalındaki son videodan bakıp seçtim anakartımda O.C'ye uygun bir Anakart acaba bu parçalarla 4.5 GHz'e ulaşabilir miyim? Ekran kartını Gigabyte GTX970 Gaming G1 Seçeceğim Vatan'da olmadığı için Evga temsili koydum. İyi ve uygun fiyatlı bir sistem kurmak istiyorum. Bu arada söylemek isterim HDD ve SSD Koymamışsınn demeyin elimde mevcut. Ve aynı zamanda Elimde iyi bir soğutucu da mevcut.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı