Buradaki bağlantıda Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün geçen sene toplamış olduğu uygun fiyatlı oyun bilgisayarını kendime göre biraz opisyonlu şekilde topladım. Sistemi 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum ve çok memnunum. Şimdide elime bir miktar para geçti ve sistemi yükseltmeyi düşünüyorum. Şimdi size varolan parçaları yazayım ki net fikir sahibi olun:
NOT: Yeşil renk değiştirmeyi düşünmediğim parçalar, mavi renk ihtiyaç dahilinde değiştirebileceğim parçalar, Kırmızı renk kesinlikle değiştirmek istediğim parçalar.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar bu arada sistemi 4.4 GHz OC şeklinde kullanıyorum. Zaten OC için yapılmış bir sistem. Teşekkürler...
Bence sisteminiz gayet iyi ama ilk olarak işlemciyi değiştirin derim. Bütçenize göre ayarlarsınız. Ben de aynı sistemi kullanıyorum sayılır. Diğer parçaları değiştirmek isterseniz siz bilirsiniz.
Şuan için seni idare ediyorsa bence çok gereksiz yükseltme olacak. Bana göre erken bir yükseltme olur parçalar daha eskimeye başlamamış çünkü. 1 sene sonra bence bütçeni de biraz arttır ve verdiğin listeye göre kırmızı ve üstündeki parçaları sadece değiştir.