KetumEmir Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 375 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2017 #11 Keşke PSU seçerken araştırsaydınız. Frisby power supplyleri kalitesiz oluyor.
A AtaMeric Megapat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2017 #12 KetumEmir dedi: Keşke PSU seçerken araştırsaydınız. Frisby power supplyleri kalitesiz oluyor. Genişletmek için tıkla... hemde nasil kalitesiz.. Baska bir kasam vardi masraf olmasin diye oradan sokup takmistim. Degistirecegim ama ve Frisby mali almayacagim aldirtmayacagim...
KetumEmir dedi: Keşke PSU seçerken araştırsaydınız. Frisby power supplyleri kalitesiz oluyor. Genişletmek için tıkla... hemde nasil kalitesiz.. Baska bir kasam vardi masraf olmasin diye oradan sokup takmistim. Degistirecegim ama ve Frisby mali almayacagim aldirtmayacagim...
KetumEmir Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 375 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2017 #13 Yukarıda arkadaşın önerdiği sistemdeki işlemciyi i5 7400 yapıp PSU alabilirsiniz.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 26 Ocak 2017 #14 AtaMeric dedi: Hocam PSU, kasa, HDD, SSD koymazsanız tabii ki toplanır. İlginiz icin teşekkür ediyorum ama değerlendirmeye alacağım. Genişletmek için tıkla... Sende konuda koymadığından elinde vardır diye gerek duymadığını düşündüm. Yoksa tabiki o parçalar olmadan alınmaz.
AtaMeric dedi: Hocam PSU, kasa, HDD, SSD koymazsanız tabii ki toplanır. İlginiz icin teşekkür ediyorum ama değerlendirmeye alacağım. Genişletmek için tıkla... Sende konuda koymadığından elinde vardır diye gerek duymadığını düşündüm. Yoksa tabiki o parçalar olmadan alınmaz.
Ümit Kaan Geçili Hectopat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 66 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Android Developer 27 Ocak 2017 #15 AtaMeric dedi: hocam psu,kasa,hdd,sdd koymazsaniz tabii ki toplanir ilginiz icin tesekkur ediyorum ama degerlendirmeye alacagim bios u guncel kullaniyorum ama k ibareli islemcileri overclock edebiliyor mu bilmiyorum. Bilgisi olan haber verirse cok mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ( 10:10 - H81 ile K serisi işlemcileri overclock etme ) Buyrun nerde gördüğümü hatırladım.
AtaMeric dedi: hocam psu,kasa,hdd,sdd koymazsaniz tabii ki toplanir ilginiz icin tesekkur ediyorum ama degerlendirmeye alacagim bios u guncel kullaniyorum ama k ibareli islemcileri overclock edebiliyor mu bilmiyorum. Bilgisi olan haber verirse cok mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ( 10:10 - H81 ile K serisi işlemcileri overclock etme ) Buyrun nerde gördüğümü hatırladım.