Intel sistem topladığın vakit o hayal ettiğin 60 FPS'leri göremeyeceksin. İnat etme de APU sistem al ben ve buradaki arkadaşlar bir şey biliyoruz ki sana bunu öneriyoruz. Intel sistem alman sana herhangi bir artısı olmayacak hatta FPS açısından daha da gerilere düşeceksin. Akıl var mantık var.Arkadaslar sadece işlemci,ram,anakart ve ekran karti istiyorum.
Kardeşim hepsini okuyorum sistem tavsiyeniz icin herkes icin teşekkür ederim. Herhalde AMD şart.@Emre Kart Kardeş bak kaç kişi ne yazıyor kimsenin yazdığını okumuyorsun sanırım. 1000TL'ye toplanılacak bir Intel sistemden hiçbir performans alamazsın. 1000TL bütçeyle en iyi AMD APU sistem toplanır hatta R7 250 Dual Graphics yaparak BF4 Ultra 30+ FPS Oynarsın.
Bütçeni 3000+ TL yap söz sana en baba Intel sistemi toplayacağım.Kardeşim hepsini okuyorum sistem tavsiyeniz icin herkes icin teşekkür ederim.Heralde AMD şart![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.