Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 2 Ocak 2015 #11 Microstar sisteminde GTX 650 kullaniyorum gayet kullanisli iyi bir kart... Tavsiye ederim... Gtx 650 Ti hakkinda bir fikrim yok yalniz...
Microstar sisteminde GTX 650 kullaniyorum gayet kullanisli iyi bir kart... Tavsiye ederim... Gtx 650 Ti hakkinda bir fikrim yok yalniz...
A Alikemal2 Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #12 Ayyıldız™ dedi: • Hocam markanın performans olarak etki edeceğini sanmıyorum yalnızca soğutma tasarımları değişkenlik gösteriyor bunun içinde '' Asus '' cep yakıyor diyebiliriz Sapphire al cebin ve kafan rahat olsun Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim. Güncel olmasından dolayı r7 260x en uygun siteden sipariş ediyorum.
Ayyıldız™ dedi: • Hocam markanın performans olarak etki edeceğini sanmıyorum yalnızca soğutma tasarımları değişkenlik gösteriyor bunun içinde '' Asus '' cep yakıyor diyebiliriz Sapphire al cebin ve kafan rahat olsun Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim. Güncel olmasından dolayı r7 260x en uygun siteden sipariş ediyorum.