Pentium G3258 ve GTX 980 Ti Sistem

sezerburkas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Tecnopat'ın uygun sistemli bilgisayar toplama rehberini izledim o sistemi kurmak istiyorum. (izlemeyenler için : İntel Pentium G3258 - Asus H81M Plus - 8Gb 1600 Mhz Ram - 240 Gb Ssd - Cooler Master 400w kasa - T2 ve benzeri bir fan cpu soğutma)

HDD ve Ekran Kartı'nı yazmadım çünkü HDD mevcut bende eski sistemimden kalma 7200 Rpm 500 Gb Western Digital (Bana 500 Gb yetiyor çünkü bitirdiğim oyunu kaldırıyorum ve aynı anda en fazla 3 tane oyun oynuyorum.) Ekran Kartı'da yine eski sistemimden kalma Asus GT 440 1GB 128bit GDDR5. Bunun bana 4-5 ay kadar yeteceğini düşünüyorum çünkü ben 2008 den beri oyun oynamadım [İnternet kafelerde 1 saatlik deneme sürümü gibi oynadık ] Asıl sorum şu ben işlemciye OC yapsam ve 4-5 ay sonra GTX980 Ti ve 650W Gold bir Power Supply alsam GTA V ve benzeri oyunları Ultra da kaldırabilir mi ? Ayrıca yorumlarınıza açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU' dan sorun çıkmaz ama o ekran kartına böyle bir işlemci yakışmaz. En kötü İ5 4460 taktırmalısın bence.

Bu 3 ürünü alman daha mantıklı olacaktır.

Elinde 4k bir monitörün yoksa bence 1080p de işini 960 bile görür. Bence taş çatlasa 1080p için 980 alabilirsin fazlası israf be kardeşim.O ekran kartının yarısı fiyatına sistem toplayanlar var.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 425
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…