Arkadaşlar Aralık ayında yaklaşık 1300 liraya sistem topladım. Ancak işlemci (Pentium G3258) GTX750TI ekran kartına darboğaz yapıyor. Battlefield 3, 64 kişilik sunucularda 30-40 FPS civarında seyrediyor. Oyunda grafik ayarlarını low yaptığımda 45 55 FPS civarı performans alıyorum. Ancak 16 kişilik sunucuda ultra ayarlarda 50 FPS'den aşağıya inmiyor. Genelde 70 FPS civarında seyrediyor.
Stok sogutucu ile düzgün voltaj vererek 4.0 GHZ da ısınma problemi yaşamadan kullanmak mümkün. Tam işlemci dengi bir ekran kartı. Güzel kombinasyon hayırlı olsun bu arada.
Stok sogutucu ile düzgün voltaj vererek 4.0 GHZ da ısınma problemi yaşamadan kullanmak mümkün. Tam işlemci dengi bir ekran kartı. Güzel kombinasyon hayırlı olsun bu arada.
Yanlış biliyorsunuz. Çözünürlük, ekran kartını en çok zorlayan şeydir. Çözünürlük düştükçe ekran kartı çoşuyor ama işlemci ona yetişemiyor. Kendim 4.8 GHz' de kullanıyorum. GTX 760 ucu ucuna yetiyor.
Yanlış biliyorsunuz. Çözünürlük, ekran kartını en çok zorlayan şeydir. Çözünürlük düştükçe ekran kartı çoşuyor ama işlemci ona yetişemiyor. Kendim 4.8 GHz' de kullanıyorum. GTX 760 ucu ucuna yetiyor.