Pentium G3258 ve HD 7750 Sistem

Marquez

Hectopat
Yer
Ankara / Dikmen
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, yeni sistem toplamaya karar verdim suan ki sistemim epeyce eskidi acıkcası. Dün Tecnopat'in toplamıs oldugu sisteme goz attım oldukca uygun geldi. Sızlere sunu sormak istiyorum;

Intel Pentium G3258 işlemci
ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3-1600 MHz
G.Skill 4GB 1600 MHz DDR3 RAM x2
Cooler Master Blizzard T2 Mini İşlemci soğutucu
CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 230T MidT ATX

Şeklinde toplayacagım sisteme AMD Sapphire HD 7750 2 GB DX11.1 (12 Destekli oldugu acıklandı) 128 Bit yeterli olur mu yoksa ekran karti olarak baska kart tercih edilmelimi? Nasıl bir performans elde ederim? Şimdiden teşekkürler. (Ek olarak Elimde Corsair WS Series 550W Psu mevcut.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütce Max 1850 TL . Usta o karta para vermiyecegim zaten kart bende mevcut.

Bu konu hakkında bilgili olup yardım edicek arkadaşlarım el atarsanız cidden cok iyi olur ya

Cooler Master Blizzard T2 Mini yerine Deep Cool S40 öneririm. Tam F/P ürünü. Kasayı biraz kısıp Z97 chipsetli bir anakart almanı öneriyorum. RAM'ler H81-Plus'ta tamamen dolacağı için önermiyorum ayrıca Z97 ile daha iyi O.C deneyimi görürsün. Önerim MSİ Z97 GAMİNG 3 alman.

Konu açmana gerek yok, ceza yersin. Zaten bu konun sistem toplama üzerine. i3 işlemci alırsan, 4 çekirdek isteyen oyunlarda sorun yaşamazsın. 2 çekirdekli olmasına rağmen 2'de sanal çekirdeği mevcut. 4 Çekirdek gibi duruyor aygıt yöneticisinde.

Hepinize yorumlarınız için teşekkürler beyler.

Yani ustam yeni nesil oyunlar 4 çekirdek istese bile oynayabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…