Pentium G3258 ve Seidon 120V plus ile 4.7 GHZ'e OC edebilir miyim?

Onu da denerim ancak coretemp 4.7 ghz de 80 derece gösterebiliyorsa ben güvenirim. Bu işlemciyle oc yapmak isteyenler için faydalı bir test oldu diye düşünüyorum.

Msi z97 mate msi gtx770 ile 4.8 4.9 gibi degerler aliyorum ben en kisa zamanda resimleri paylasicam ilk defa oc yapiyorum umarim bir sorun olmaz

Son düzenleme:
Onu da denerim ancak coretemp 4.7 ghz de 80 derece gösterebiliyorsa ben güvenirim. Bu işlemciyle oc yapmak isteyenler için faydalı bir test oldu diye düşünüyorum.
Evet, 4,3GHZ'de stabiliteyi kanıtladığınız için yararlı bir test oldu ancak CoreTemp konusunda ısrar etmenizin bir anlamı yok.

@Balabanoff 4,9GHZ'de stabiliteyi kanıtlayabilirseniz aynı şeyler sizin için de geçerli olur.
Hiç sanmıyorum ancak olur da stabil kalmayı başarırsan mutlaka etiketle beni

@Balabanoff Prime95 testinde 2 çekirdekte stabil bir şekilde 1 saat kadar çalışıp, aynı zamanda 90 dereceyi geçmez ise benide etiketler misiniz?

Bende de aynı anakart ve işlemci mevcut. Otomatik 4.3 stabil OC yapıyordu anakart. Risk aldım biraz voltajı elle ayarladım videodaki gibi. Şuan 4.7 deyim stabil gözüküyor. Herhangi bir mavi ekran almadım. Bakalım...

Güncelleme: Prime 95 hata vermemesine karşın 1 saatlik testte Far Cry 4 dondu ilk defa. Demek o kadar da stabil değilmiş.....

Son düzenleme:
• Tabi hocam her işlemci aynı stabiliteyi sağlamaz fırından çıkış farkına bağlıdır yani biraz da şans işi diyebiliriz hangi soğutucuyu kullandınız bu işlemde ?

4.3 te kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar daha fazlasına da ihtiyaç yok bence ancak zevk için yapıyorsanız daha iyi soğutucular kullanmalısınız.

@uzman3 selam ben sormak istedigim sey oc gen ile yaptigin oc 4.3 ghz bios surumu kacta iken yaptim suan bayabi surum var.Yada yeni surum yuklesem gene 4.3 ghz olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…