Pentium G3258 vs i3 4360

Hangisi sizce daha performanslıdır?

• Oy verenlerin toplamı
    51
İ3 4160'ta önermiyorum ha G3258 ha İ3 4160 ikisi de çift çekirdek. Bütçenizi yükseltip ileriye dönük olsun istiyorsanız İ5 4460 almanızı tavsiye ederim.
İ3 çift çekirdek değil. 2 gerçek 2 sanal çekirdekten oluşuyor ve Hyper-Threading sayesinde 4 çekirdek gibi çalışıyor yani İ3 4160 G3258'den daha uzun ömürlü.

İ3 çift çekirdek değil. 2 gerçek 2 sanal çekirdekten oluşuyor ve Hyper-Threading sayesinde 4 çekirdek gibi çalışıyor yani İ3 4160 G3258'den daha uzun ömürlü.
4 çekirdek gibi çalıştığını bende biliyorum fakat uzun vadeli bilgisayar istiyorsa gerçek dört çekirdekli alsın. Bütçe sıkıntı gelebilir fakat biraz dişini sıkarak para biriktirilirse alabilir belki ama maddi sıkıntısı var mı bilemem. Ama illa bu ikisinden alacaksa tabii ki İ3 4160 öneririm.

Onları yukarıda bahsettim ona bakarsanız G3258'de O.C var. İ3 4160'ta 4 veri normal şekilde işlenirken G3258'de O.C ile ise 2 veri hızlı bir şekilde işleniyor yani hemen hemen eşit sayılır. Elbette bütçe konusunda arttıramassa bir nebzede olsun ileriye dönük olarak İ3 4160 almalı ayrıca yorumları okumuyorsunuz sanırım bunu yukarıda iza ettim. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı