Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #1 Biliyorum bu işlemcinin çarpan kilidi açık değil. Lakin yapılabilir mi? Özel bir BIOS'la yapılabileceğini söylüyorlar. Garantisi falan yok zaten. Yardım edecek bilgili kişilere şimdiden teşekkür ederim. Anakart: H81M-D Son düzenleme: 21 Haziran 2020
Biliyorum bu işlemcinin çarpan kilidi açık değil. Lakin yapılabilir mi? Özel bir BIOS'la yapılabileceğini söylüyorlar. Garantisi falan yok zaten. Yardım edecek bilgili kişilere şimdiden teşekkür ederim. Anakart: H81M-D
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.114 Çözümler 9 21 Haziran 2020 #2 Çarpan kilidi kapalı.
Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #3 Graiden dedi: Çarpan kilidi kapalı. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten. Ama yapanlar var. Forumda yapan vardır belki.
Graiden dedi: Çarpan kilidi kapalı. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten. Ama yapanlar var. Forumda yapan vardır belki.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.114 Çözümler 9 21 Haziran 2020 #4 Yosef dedi: Biliyorum zaten. Ama yapanlar var. Forumda yapan vardır belki. Genişletmek için tıkla... Evet anakart destekliyorsa olabilir.
Yosef dedi: Biliyorum zaten. Ama yapanlar var. Forumda yapan vardır belki. Genişletmek için tıkla... Evet anakart destekliyorsa olabilir.
Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #5 Graiden dedi: Evet anakart destekliyorsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakartı konuya ekledim. Destekliyor sanırım.
Graiden dedi: Evet anakart destekliyorsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakartı konuya ekledim. Destekliyor sanırım.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.114 Çözümler 9 21 Haziran 2020 #6 Yosef dedi: Anakartı konuya ekledim. Destekliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu konu'ya bakın. Asus H81M-D ile K serisi Overclock edilebilir mi? Iyi forumlar. Asus H81M-D ile i5 4690K islemci Overclock edilebilir mi ? www.technopat.net
Yosef dedi: Anakartı konuya ekledim. Destekliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu konu'ya bakın. Asus H81M-D ile K serisi Overclock edilebilir mi? Iyi forumlar. Asus H81M-D ile i5 4690K islemci Overclock edilebilir mi ? www.technopat.net