RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 3 Mayıs 2021 #11 sefa keleşoğlu dedi: Anakart DDR3. Genişletmek için tıkla... DDR3 ekran kartı var da bizim haberimiz mi yok? Bir sıkıntı çıkarmaz.
sefa keleşoğlu dedi: Anakart DDR3. Genişletmek için tıkla... DDR3 ekran kartı var da bizim haberimiz mi yok? Bir sıkıntı çıkarmaz.
sefa keleşoğlu Centipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #12 EnderTR52 dedi: Bir şey olmaz uyumlu Genişletmek için tıkla... EnderTR52 dedi: Bir şey olmaz uyumlu. Genişletmek için tıkla... Bu bütçenin üzerinde bu işlemciye uyumlu kart ne olur ya da GT 1030 almam işimi görür mü? RainbowwOnSky dedi: DDR3 ekran kartı var da bizim haberimiz mi yok? Bir sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Bu bütçenin üzerinde bu işlemciye uyumlu kart ne olur ya da GT 1030 almam işimi görür mü?
EnderTR52 dedi: Bir şey olmaz uyumlu Genişletmek için tıkla... EnderTR52 dedi: Bir şey olmaz uyumlu. Genişletmek için tıkla... Bu bütçenin üzerinde bu işlemciye uyumlu kart ne olur ya da GT 1030 almam işimi görür mü? RainbowwOnSky dedi: DDR3 ekran kartı var da bizim haberimiz mi yok? Bir sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Bu bütçenin üzerinde bu işlemciye uyumlu kart ne olur ya da GT 1030 almam işimi görür mü?
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 4 Mayıs 2021 #13 sefa keleşoğlu dedi: Bu bütçenin üzerinde bu işlemciye uyumlu kart ne olur ya da GT 1030 almam işimi görür mü? Bu bütçenin üzerinde bu işlemciye uyumlu kart ne olur ya da GT 1030 almam işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Kartla ne yapacaksınız?
sefa keleşoğlu dedi: Bu bütçenin üzerinde bu işlemciye uyumlu kart ne olur ya da GT 1030 almam işimi görür mü? Bu bütçenin üzerinde bu işlemciye uyumlu kart ne olur ya da GT 1030 almam işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Kartla ne yapacaksınız?
sefa keleşoğlu Centipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #14 EnderTR52 dedi: Kartla ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Oyun oynuyorum genellikle internette geziniyorum.
EnderTR52 dedi: Kartla ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Oyun oynuyorum genellikle internette geziniyorum.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 4 Mayıs 2021 #15 sefa keleşoğlu dedi: Oyun oynuyorum genellikle internette geziniyorum. Genişletmek için tıkla... İş görür ama FPS oyunlarında CS:GO gibi.
sefa keleşoğlu dedi: Oyun oynuyorum genellikle internette geziniyorum. Genişletmek için tıkla... İş görür ama FPS oyunlarında CS:GO gibi.