Pentium G4400 700 TL Sistem

Beyzade06

Hectopat
Katılım
2 Ağustos 2016
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Screenshot_2016-10-06-13-22-37.png


Arkadaşlar benim bütçe biraz düşük yukardaki gibi bi sistem topladim harddiskimi 2 ay önce almıştım. Wd Blue 1 TB var artı olarak ekran kartını 1-2 ay içinde RX 460 olarak almayi düşünüyorum RAM'larida bi 4'lük daha alırım birde SSD alırsam sistemi tam oturttururum diye düşünüyorum. Bir eksik var mi sizce ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ramı 8 GB yaparsan tam olur. Sıkıntı yok sistemde zaten sende düşük bütçeli bir sistem yapıyorsun 4k değil ona göre oynunu oynarsın. Bende çift çekirdek kullanıyorum. İşlemciye aşırı yüklenen oyunlar(Strateji Oyunları) dışındı sorun olmuyor. Yok ama illede 4 çekirdek diyorsan Atlon x4 860-Rx 460 kombinasyonu yaparsın DDR3 sisteme razı olursun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı