Pentium G4400 ve GTX 750 Ti darboğaz

mr dodo

Hectopat
Intel Pentium G4400 GTX 750 Ti ekran kartima darboğaz yapip yapmadiğini nasil anlarim ? Just cause 3 oyununda hep takilmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Pentium G4400 GTX 750 Ti ekran kartima darboğaz yapip yapmadiğini nasil anlarim ? Just cause 3 oyununda hep takilmalar oluyor.

İşlemci darboğazı nedir ? diye aratırsan birçok yanıt alabilirsin soruna.
Ram miktarını belirtmemişsin ama düşük ram miktarı da donma sorununa yol açabilir bunu bir kenara bırakırsak.
İntel G4400 işlemcisine gelirsek o işlemci ile bu forumda birçok arkadaş sistem topladı herkes sende ki sorundan müzdaripti herkes de bir ani donmalar yarattı o işlemci ile kurulan oyun sistemleri. 2 çekirdek oluşu günümüz oyunlarında sıkıntı yaratıyor sanırım. İ3 ler 2 çekirdek olmasına rağmen 4 işlem gücü ile çalışıyorlar. Ancak Pentium işlemcilerde bu söz konusu değil.
Sorunun bir nevi çözümü veya belirtilerin azaltılmasına yönelik tavsiyem ise görüntü ayarlarını ekran kartının destekleyebileceği en yüksek seviyeye getirmek. Yükü işlemciden alıp ekran kartına biraz daha yüklemelisin.
Sorun çözülmez ise konuya ek olarak detaylı olarak sistemini yazmanı ve işletim sistemini belirtmeni isteyeceğim daha iyi yardım alabilirsin.

k.png

o pişmanlığı ben de yaşıyorum :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı