Pentium G4560 + Radeon RX 460 performansı

mrmarcellus

Kilopat
G41 anakartım var ve yapabilirsem overclick + DDR2 RAM alımı yapacağım.

Kararsız kaldığım işlemciler:

-X5460
-A8-7650K
-X5450
-Herhangi bir i3
-G5460

Bunlardan hangisiyle RX 460 için en iyi performansı alabilirim?

(Bütçem ekran kartı dahil olmamak üzere max 450, zaten yazın alacağım bir ufak fiyat düşüşü de olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart değiştirip hız aşırtmanın zahmetlerine ve eğitim sürecine dayanmak yerine E5450 al, o da işini görür. GTA 5 tek oyuncu için maks. 50 FPS görebilirsin, diğer çok oyunculu oyunlar da aynı şekilde işlemci darboğazına takılıyor.

Anakart değiştirip hız aşırtmanın zahmetlerine ve eğitim sürecine dayanmak yerine E5450 al, o da işini görür. GTA 5 tek oyuncu için maks. 50 FPS görebilirsin, diğer çok oyunculu oyunlar da aynı şekilde işlemci darboğazına takılıyor.
Bende öyle düşünüyodum ama G4560 ve 460'ın uyumu ve o en kaliteli şekillerde oynamayı görünce kullanacağım ekran kartı modelinden bile vazgeçtim :D siz düşünün.
Yoksa bende X5460 - R7 250'li bir sistem topliyacak , ek birkaç şey daha alıcaktım ama işte napalım.

775 tarafında olacaksa Asus P5Q | Gigabyte GA-EP45T-DS3
İntel® G43-P35-P43-P45 DDR3 RAM Destekli Tüm Anakartlar.
775 tarafında olacaksa Asus P5Q | Gigabyte GA-EP45T-DS3
İntel® G43-P35-P43-P45 DDR3 RAM Destekli Tüm Anakartlar.
?

Son düzenleme:
Bende öyle düşünüyodum ama G4560 ve 460'ın uyumu ve o en kaliteli şekillerde oynamayı görünce kullanacağım ekran kartı modelinden bile vazgeçtim :D siz düşünün.
Yoksa bende X5460 - R7 250'li bir sistem topliyacak , ek birkaç şey daha alıcaktım ama işte napalım.
G4560 ile o anakartı ve RAM'leri kullanamazsın.

Tamam DDR4 yaptık diyelim çoğu forumda H110M ile G4560'ın uyumlu olduğunu söylüyolar?
Öyle zaten, fiyatta ciddi değişiklikler oluyor. Ne almak istediğini bilmiyorsun sanırım, bütçeni belirtip konu açarsan arkadaşlar daha rahat yardımcı olabilirler. Böyle bölük pörçük anlaşılır olmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı