Pentium G4560 Sistem Upgrade Tavsiyesi

dark_night

Kilopat
Daha fazla  
Bundan bir kaç sene önce buradan topladığım sistem artık yetmiyor. Bu zamana kadar beni fazlasıyla tatmin etti fakat o da artık yoruldu:)Sistemi komple yenilemek yerine bir kaç parçayla cebime uygun bir şekilde bazı bileşenleri yükseltmek istiyorum. Sizlerin de fikirleri doğrultusunda kafamda bir şeylerin oluşması açısından yorumlarınızı bekliyorum. Fiyat aralığı 1000-1500 ₺ arası. Amacım şu an oynadığım oyunların kasma donma geç açılma gibi sorunlarını ortadan kaldırmak. Bu fiyat aralığına istediğimi alabilir miyim? Genelde oynadığım oyunlar(PUBG, GTA V, R6S, Witcher 3, PES19, ara sıra LoL ve Cs: GO)

İşlemci mi yükseltmeliyim? Monitör mü değiştirmeliyim? RAM mi eklemeliyim? Ekran kartını mı yükseltmeliyim?

Sistem Özellikleri;

CPU: Intel Pentium G4560
GPU: ASUS GeForce GTX1050 Ti
RAM: Markasını Hatırlamıyorm 2133MHZ 8 GB RAM
PSU: 500Watt
Anakart: MSI H110M PRO-VD
Monitör: 60Hz Eski bir monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan bir kaç sene önce buradan topladığım sistem artık yetmiyor. Bu zamana kadar beni fazlasıyla tatmin etti fakat o da artık yoruldu:)Sistemi komple yenilemek yerine bir kaç parçayla cebime uygun bir şekilde bazı bileşenleri yükseltmek istiyorum. Sizlerin de fikirleri doğrultusunda kafamda bir şeylerin oluşması açısından yorumlarınızı bekliyorum. Fiyat aralığı 1000-1500 ₺ arası. Amacım şu an oynadığım oyunların kasma donma geç açılma gibi sorunlarını ortadan kaldırmak. Bu fiyat aralığına istediğimi alabilir miyim? Genelde oynadığım oyunlar(PUBG, GTA V, R6S, Witcher 3, PES19, ara sıra LoL ve Cs: GO)

İşlemci mi yükseltmeliyim? Monitör mü değiştirmeliyim? RAM mi eklemeliyim? Ekran kartını mı yükseltmeliyim?

Sistem Özellikleri;

İşlemci upgrade etsen bile bütçene 1000-1500 arası demişsin sıfır bir işlemci en iyi i3 8100 alırsın,Bir de monitörün çözünürlüğü kaç ?

Sistem Özellikleri;

Ama eğerki dersen tek işlemci upgrade ederim diye i5 9400f öneririm.

İşte sorun burada başlıyor. Sadece işlemci yükseltmesiyle bu yaşadığım sıkıntılardan kurtulabilir miyim? PUBG de mesela Bootcamp in herhangi bir yerine atladığımda 5-6 saniye FPS kendine gelmiyor. Erengel de boş bir alana atladığımda bu süre azalıyor ama yine 2-3 saniye 1-15 FPS arasında geziyor .Monitör TN panel 1080P bir monitör. IPS panel kullanma fırsatım oldu hayran kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı