Pentium G4560 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

Vatan'dan toplamak zorunda mısınız? Sinerji, nanokatalog gibi daha uygun fiyatlı ve bu işte Vatan'a göre çok daha kaliteli yerler var. Asrock anakartlarda arkadaşın da dediği gibi BIOS yüklü geliyor mesela.
Açıkcası Vatan bana daha ucuz geldi. Bu hafta sonu kesin olarak karşılaştırma yapacağim. Bir de Sinerji gibi internet sitelerinde her istediğim olmuyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende ekran kartı hariç seninle aynı sistemi toplayacaktım fakat vatana gittim h110m e güncelleme yapılması gerekiyor dedim onlar ise bana " görüntü alamayacağım birşeye nasıl güncelleme yapayım dedi " tamam dedim b250m alayım oda yok muaidili de yok sadece bana 380 tl lik asus b250m-a ve msı b250m vdh ı söylediler ki b250m vdh ı hdmı girişi için o karta o parayı vermem dedim.neyse sitede asus b250m-k var görünüyor ama mağazada görünmüyor sinirlendim çıktım eve geldim. bugün saat 14:30 da sipariş verdim 14:50 de baktığımda kargolanmış olarak görünüyordu ve bu parçaları aldım. aynı işi görecek vatanda 900 tl denk gelirken buradaki fiyata bakarsın ve aradakı fark belli Intel Kaby Lake G4560 3.5GHz İşlemci + Asrock H110M 2133MHz DDR4 Anakart + Team ElitePlus 8GB DDR4 2133MHz Bellek - İşlemci + Anakart + Bellek - Avantajlı Paketler - Bilgisayar Bileşenleri asrock h110m r3 bios güncellemesi fabrika çıkışlı hatırlatmak isterim. ilk defa teknobiyotik sitesinden alışveriş yaptım bakalım hayırlısı.

Son düzenleme:
Böyle kampanyalı bir şeyin i3 7100' de olanı yok mu acaba ? Hiç gördün mü?

hocam sitede 3 lü avantaj paket yazıyordu işlemci+anakart+ram bana lazım olan parçalarda bunlardı rastgele denk geldim bende girip bakabilirsin. ama i3 7100 almanı tercih etmem fiyat performans testlerine dayanarak bende g4560 ı tercih ettim .normalde i3 7100 alıcaktım bende.

Biliyorum ama darboğaz yapar dediler. Sen ekran kartı olarak ne alacaksın?

benim ekran kartım MSI RX 460 4 gb bütceme göre bunu almıştım zamanında testler mevcut darboğaz çok az oluyor diyorlar ama elimdeki kart farkı olduğu için birşey diyemeyeceğim. ama sana tavsiyem 500 tl verip i3 7100 alacağına şimdilik g4560 alıp 250 tl yi cebe atıp ileride i5 e veya i7 ye yükseltmeni tavsiye ederim şahsen ben öyle yapacağım 2 işlemci arasında 250 tl lik bir performans farkı oldugunu düşünmüyorum

Biliyorum ama darboğaz yapar dediler. Sen ekran kartı olarak ne alacaksın?
Intel Core i3 7100 3.9GHz İşlemci + Asrock Intel B150M Pro4 2133MHz DDR4 Anakart + Team Elite Plus 8GB DDR4 Ram Bellek Paketi - İşlemci + Anakart + Bellek - Avantajlı Paketler - Bilgisayar Bileşenleri fiyat farkına kesinlikle deyeceğine inanmıyorum ama genede karar senin. fllood için özür dilerim .

Ben Rx 570 almayı düşünüyorum. Ama işte bana dediler ki i3 7100 al G4560 da darboğaz olur. Bilemiyorum haklısın aslında teşekkür ederim.

Ben Rx 570 almayı düşünüyorum. Ama işte bana dediler ki i3 7100 al G4560 da darboğaz olur. Bilemiyorum haklısın aslında teşekkür ederim.
rica ederim ben 1050 ti için yazdım karar senin önce ne yapmak hangi parçaları almak istediğini netleştir mesela ben 2. ekran kartını takmayacağım 64 gb ram kullanmayacağım m2 ssd kullanmayacağım için bu anakart bana yetiyor ve artıyor kullanmayacağım parçalar için haybeden para vermek bana göre saçmalık ben parayı kolay kazanmıyorum

Bütün parçaları Teknobiyotikten mi aldınız ? Kargonuz geldiğin de kaç günde geldi sıkıntı var mı gibisinden beni bilgilendirebilir misiniz ? Bende oradan almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…