Pentium G4560 ve RX 460 Sistem Toplama

Cureshoot

Hectopat
Daha fazla  
DDR4 bir sisteme geçmek istedim, en azından 4, 5 yıl götüreceğini düşündüm. 7 yıldır AMD kullanıyorum ve bu sefer İntel olsun istedim. Oldukça şık, küçük, derli toplu ve giriş seviyesi bir oyun bilgisayarı oldu. Topladığım sistem ve özellikleri aşağıdaki gibidir. Sorularınızı cevaplamaya hazırım.

Kasa : Zalman Zm-T5 (112 TL)
Anakart : MSI B250 Pro (318 TL)
İşlemci : İntel Pentium G4560 (256 TL)
Ekran kartı : Msi RX 460 2 GB (486 TL)
Ram : Corsair Vengeance LPX 8 GB 14Cl (280 TL)

Terfi ettirdiğim sistemde; AMD Phenom 2 x4 925, Gigabyte Ga MA785GT UD3H, ASUS GTS 250 ekran kartı vardı. Tüm aldığım ürünler 18-21 mart tarihleri arasında sipariş verildi. SSD, HDD ve power eski sistemimden kalan parçalar. Şunu da belirteyim işlemci stok fanı 4 pin çıktı ve oldukça sessiz çalışıyor, bu duruma şaşırmadım değil..

Son düzenleyen: Moderatör:
Güle güle kullan.

Hayırlı olsun hocam çok güzel olmuş.

Eski kasadan parçalar kalınca bedavaya getirmiş hissi oluyor değil mi ?

Bende benzer bir sistem kuracağım Eski Monitörünüz VGAmı benim öyle benzer bir sistem toplamak istiyorum ama çevirici ile sıkıntı cıkarmı kararsızım

Hayırlı olsun hocam çok güzel olmuş.

Eski kasadan parçalar kalınca bedavaya getirmiş hissi oluyor değil mi ?

Aynen öyle dostum, HDD ve PSU eski kasadan kalma. Eski parçaları da ayrı ayrı sattım 500 lirada oradan geldi 3 gün mesaj engeli aldığım için anca yazabildim :/

Bende benzer bir sistem kuracağım Eski Monitörünüz VGAmı benim öyle benzer bir sistem toplamak istiyorum ama çevirici ile sıkıntı cıkarmı kararsızım

Sistemi 1 haftadır kullanıyorum. Oldukça stabilize çalışan, sessiz ve güncel bütün oyunları 1920x1080 çözünürlükte yüksek ayarlarda oynatabilen bir kasa oldu. Benim monitörüm HDMI ve çeviricinin pek iyi olduğu söylenmiyor bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…