Yasar_Ozkan Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 39 Yer Ankara 8 Mart 2017 #11 Silinen üye dedi: Ben olsam o anakartı almazdım. Zaten BIOS güncelleyip kullanman lazım onun içinde skylake işlemci almak gerekiyor. Kısacası zahmetli bir iş. Genişletmek için tıkla... Sizin imzanızdaki sistem ile darboğaz yaşıyor musunuz oyunlarda. Bu darboğaz meselesi çok kafa bulandırıcı. GTA5,BF1, FİFA2017 gibi oyunlarda işlemci-ekran kartı performansı nasıl acaba @Silinen üye
Silinen üye dedi: Ben olsam o anakartı almazdım. Zaten BIOS güncelleyip kullanman lazım onun içinde skylake işlemci almak gerekiyor. Kısacası zahmetli bir iş. Genişletmek için tıkla... Sizin imzanızdaki sistem ile darboğaz yaşıyor musunuz oyunlarda. Bu darboğaz meselesi çok kafa bulandırıcı. GTA5,BF1, FİFA2017 gibi oyunlarda işlemci-ekran kartı performansı nasıl acaba @Silinen üye
E Eden Dust Ziyaretçi 8 Mart 2017 #12 @Yasar_Ozkan RAM'lerim 3200MHz olduğu için GTA 5 ve BF1'i çoğunlukla 60 FPS üstü rahatlıkla oynayabiliyorum.
@Yasar_Ozkan RAM'lerim 3200MHz olduğu için GTA 5 ve BF1'i çoğunlukla 60 FPS üstü rahatlıkla oynayabiliyorum.