Yiğit5772 Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #11 OnlyX dedi: bu mesajı oku ona göre karar ver. Genişletmek için tıkla... Valla bende cok anlamiyorum bilgisayarlarda eğer ben alırsam buyuk ihtimalle o kalir yukseltmekle falan uğraşmam Yiğit5772 dedi: Valla bende cok anlamiyorum bilgisayarlarda eğer ben alırsam buyuk ihtimalle o kalir yukseltmekle falan uğraşmam Genişletmek için tıkla... OnlyX dedi: bu mesajı oku ona göre karar ver. Genişletmek için tıkla... Ona gorw hangisini alsam daha iyi olur
OnlyX dedi: bu mesajı oku ona göre karar ver. Genişletmek için tıkla... Valla bende cok anlamiyorum bilgisayarlarda eğer ben alırsam buyuk ihtimalle o kalir yukseltmekle falan uğraşmam Yiğit5772 dedi: Valla bende cok anlamiyorum bilgisayarlarda eğer ben alırsam buyuk ihtimalle o kalir yukseltmekle falan uğraşmam Genişletmek için tıkla... OnlyX dedi: bu mesajı oku ona göre karar ver. Genişletmek için tıkla... Ona gorw hangisini alsam daha iyi olur
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 2 Ağustos 2022 #13 1'i çok almak istiyorsan 2'nin linkini bırak da ben alayım. 1 tertemiz üzer.
Yiğit5772 Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #14 Windows 7 dedi: 1'i çok almak istiyorsan 2'nin linkini bırak da ben alayım. 1 tertemiz üzer. Genişletmek için tıkla... Ben 2 yi almayi düşünüyorum OnlyX dedi: 2. sistem Genişletmek için tıkla... Tamamdır eywallah inş pisman olmam yani oyunlarin cogunu kasmadan oynarim dimi
Windows 7 dedi: 1'i çok almak istiyorsan 2'nin linkini bırak da ben alayım. 1 tertemiz üzer. Genişletmek için tıkla... Ben 2 yi almayi düşünüyorum OnlyX dedi: 2. sistem Genişletmek için tıkla... Tamamdır eywallah inş pisman olmam yani oyunlarin cogunu kasmadan oynarim dimi