Pentium G4560 vs Fx 7890k

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu videoyla konu son noktaya ulaştı

Konu ile alakasız olabilir ama nedense fena darboğaz yaşıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten bu işlemciyi alan biri oyun videoları çekip saatlerce render yapmaz ki. İnsanlar günün sonunda oyun sayesinde stresini atmak ister ve bu işlemci o noktada çok iyi iş başarır.

%1 bile olsa darboğaz yapıyor, GTX 960 ile buna darboğaz yapmıyor diyemeyiz diyor arkadaş ne desek boş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun 25 saniyesi ruh halim.

GTX 960 %1 darboğaz yapıyor ise i3 6100'ün dengi GTX 1050Ti nasıl oluyor? Gördüğüme göre aynılar.

@Silinen üye Yaktı bizi dolar umarım en kısa sürede yenileyebilirsiniz hocam

@BERWAR Hocam bir konu açmıştım Mikail Fidan anlatmıştı ama anlamadım sonrada mesajıma cevap gelmedi. Link atsam yardımcı olur musunuz?

Alakasız bir video ile cevap vermek düşündürücü.
Yine diyorum i3 6100 veya G4560 İntel'in en düşük işlemcisidir. Söz ettiğiniz G4560 ise i3 6100'den daha geridedir. Darboğaz konusunda yüzde 1 değil, o sadece örnekti. GTX960 + i3 6100 yüzde 10'lara kadar darboğaz söz konusu. G4560'ı siz kabul etseniz de etmeseniz de Celeron'dur. Size göre i3 6100 ya da G4560 oyun işlemcisi olabilir. Bana göre ise İntel'in de bahsettiği gibi ofis işlemcisidir. Ülkemizde fiyatlar çok pahalı olduğu için i3 6100 ya da G4650'ye iyi işlemci diyemeyiz. Siz fiyat performans işlemcisi dersiniz. Ben ise grafik çalışmaları ve Facebook uygulamaları kullandığım için i3 6100 - G4560'yi yok sayarım. İsteyen test amaçlı i3 6100 ya da 4560 alır. Gider online agar.io açar ya da metin2 pazar yerinde takılır vs atar, veya topluca event'lere katılır, işlemcinin önemini anlar. Benim için işlemci 2 oyundan ibaret değil, tüm bilgisayar uygulamalarına yetebilmedilir. Bu arada savaşacağınız ben değilim, yanlış kişiyi hedef alıyorsunuz. Fiyatları bu hale getirenlerle sorununuzu çözün. i5 7500 + RX 480 ekran kartlı sistemin olması gereken fiyat 1500 TL'dir. Saygılar iyi forumlar.

Hocam bir yerde işlemci ismiyle ilgili hata yapmışsınız da, bilgilendireyim dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…