Bu videoyu izleyin 1050 Ti tanıtırken 470 ile karşılaştırıyor ve hemen hemen aynı FPS'yi alıyor. FX 8300 ve 16GB RAM kullanıyordu galiba. Bu arada oyun sahneleri açın üşeniyorsanız.
Hocam zaten bu işlemciyi alan biri oyun videoları çekip saatlerce render yapmaz ki. İnsanlar günün sonunda oyun sayesinde stresini atmak ister ve bu işlemci o noktada çok iyi iş başarır.
Alakasız bir video ile cevap vermek düşündürücü.
Yine diyorum i3 6100 veya G4560 İntel'in en düşük işlemcisidir. Söz ettiğiniz G4560 ise i3 6100'den daha geridedir. Darboğaz konusunda yüzde 1 değil, o sadece örnekti. GTX960 + i3 6100 yüzde 10'lara kadar darboğaz söz konusu. G4560'ı siz kabul etseniz de etmeseniz de Celeron'dur. Size göre i3 6100 ya da G4560 oyun işlemcisi olabilir. Bana göre ise İntel'in de bahsettiği gibi ofis işlemcisidir. Ülkemizde fiyatlar çok pahalı olduğu için i3 6100 ya da G4650'ye iyi işlemci diyemeyiz. Siz fiyat performans işlemcisi dersiniz. Ben ise grafik çalışmaları ve Facebook uygulamaları kullandığım için i3 6100 - G4560'yi yok sayarım. İsteyen test amaçlı i3 6100 ya da 4560 alır. Gider online agar.io açar ya da metin2 pazar yerinde takılır vs atar, veya topluca event'lere katılır, işlemcinin önemini anlar. Benim için işlemci 2 oyundan ibaret değil, tüm bilgisayar uygulamalarına yetebilmedilir. Bu arada savaşacağınız ben değilim, yanlış kişiyi hedef alıyorsunuz. Fiyatları bu hale getirenlerle sorununuzu çözün. i5 7500 + RX 480 ekran kartlı sistemin olması gereken fiyat 1500 TL'dir. Saygılar iyi forumlar.
Fiyat-performans ürünü diyoruz işte, en güçlü işlemci mi dedik? Basma kalıp düşüncelerle konuşuyorsun. @119076 Linki at, yarın yardımcı olmaya çalışırım, bugün derman kalmadı bende.