Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.250 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2018 #11 RAM'lerden sadece birini satma imkanın var mı? Ya da 4 GB şu RAM üzerine ne kadar eklersem ikisinide alabilirim?
RAM'lerden sadece birini satma imkanın var mı? Ya da 4 GB şu RAM üzerine ne kadar eklersem ikisinide alabilirim?
Orcun61 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 640 Yer İstanbul/Kocaeli 11 Eylül 2018 #12 Shimada Sensei dedi: RAM'lerden sadece birini satma imkanın var mı? Ya da 4 GB şu RAM üzerine ne kadar eklersem ikisinide alabilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef 2'li kit olduğu için tek satamam. Sadece nakit satılıktır. Takas+para düşünmüyorum.
Shimada Sensei dedi: RAM'lerden sadece birini satma imkanın var mı? Ya da 4 GB şu RAM üzerine ne kadar eklersem ikisinide alabilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef 2'li kit olduğu için tek satamam. Sadece nakit satılıktır. Takas+para düşünmüyorum.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.250 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2018 #13 Orcun61 dedi: Maalesef 2'li kit olduğu için tek satamam. Sadece nakit satılıktır. Takas+para düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... RAM'lere alıcı çıktığı zaman, satmadan önce bana haber verebilir misiniz? Elimdeki RAM'i satıp ikisinide almak istiyorumda. e-postam: fb.emir.22@gmail.com
Orcun61 dedi: Maalesef 2'li kit olduğu için tek satamam. Sadece nakit satılıktır. Takas+para düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... RAM'lere alıcı çıktığı zaman, satmadan önce bana haber verebilir misiniz? Elimdeki RAM'i satıp ikisinide almak istiyorumda. e-postam: fb.emir.22@gmail.com