Mikron
Hectopat
Daha fazla
Elimde maalesef zorunlu almak zorunda kaldığım PC var ben de düşündüm bunu geliştirebilir miyim. O zaman PC toplayacak zamanım yoktu ben de GTA kaldıracak güzel, kasma, drop olmayacak oyunların hepsini açacak bir PC toplamayı düşünüyorum. Bir de grafik tasarımcıyım, o yüzden PC'inin 1 gün bile olmaması benim için mali kayıp olacaktır. Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.
Not: Şu an CS oynuyorum ve elimdeki PC hem ofis programlarımı hem de CS GO gibi oyunlarda orta çözünürlükte 1024'de 100 - 150 FPS alabiliyorum.
Benim düşüncem RAM'leri 8 GB alıp yani bir 4 GB alıp gtx 960 gibi bir ekran kartı almak. Daha sonrasında 1TB hardisk gibi ama yani çok parça uyuşur mu sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Size sormak istedim. Çanakkale'de yaşıyorum. PC tamircilerin vs. kusura bakmasınlar çoğu dolandırıcı o yüzden böyle bir konu açmak istedim.
Not: Şu an CS oynuyorum ve elimdeki PC hem ofis programlarımı hem de CS GO gibi oyunlarda orta çözünürlükte 1024'de 100 - 150 FPS alabiliyorum.
- AMD Pentium G6950
- TURBOX H55 1156 PİN
- 4GB Bellek DDR3-1333MHz
- 320GB HDD
- ASUS R7 240 2GB 128BİT DDR3 DX11,2 (DX12 DESTEĞİ)
- TURBOX 962K Kasa
- 300W PSU
Benim düşüncem RAM'leri 8 GB alıp yani bir 4 GB alıp gtx 960 gibi bir ekran kartı almak. Daha sonrasında 1TB hardisk gibi ama yani çok parça uyuşur mu sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Size sormak istedim. Çanakkale'de yaşıyorum. PC tamircilerin vs. kusura bakmasınlar çoğu dolandırıcı o yüzden böyle bir konu açmak istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: