M MuhammetHaktan Ziyaretçi 19 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlık biraz uzun oldu sorun olmaz diye düşünüyorum. Sorun olursa özür dilerim. Sizlere bir sorum olacak. Anakart: Pegatron IPSXB H-61 İşlemci: İntel (R) Pentium (R) G840 2.80GHz Two-Core (İki çekirdek) Ekran kartı: Atı Raden HD6350 iyi bir ekran kartı değil. Alacağım Kart: Sapphire R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Sizce alacağım ekran kartı ile yüksek çözünürlükte oyun oynayabilir miyim? İnternette testlerine bakıyorum Bf4'ü bile son ayarlada çalıştırıyor. Ama işlemcim iyi değil bunu biliyorum. Sizce kartı alsam daha iyi oyunlar oynatır mı?
Merhaba arkadaşlar. Başlık biraz uzun oldu sorun olmaz diye düşünüyorum. Sorun olursa özür dilerim. Sizlere bir sorum olacak. Anakart: Pegatron IPSXB H-61 İşlemci: İntel (R) Pentium (R) G840 2.80GHz Two-Core (İki çekirdek) Ekran kartı: Atı Raden HD6350 iyi bir ekran kartı değil. Alacağım Kart: Sapphire R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Sizce alacağım ekran kartı ile yüksek çözünürlükte oyun oynayabilir miyim? İnternette testlerine bakıyorum Bf4'ü bile son ayarlada çalıştırıyor. Ama işlemcim iyi değil bunu biliyorum. Sizce kartı alsam daha iyi oyunlar oynatır mı?
ALoNeDarK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.037 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2014 #2 O ekran kartının ultra açması imkansız, o videolar sahtedir. Alıyorsanız en az r7 250 almanızı tavsiye ederim.
O ekran kartının ultra açması imkansız, o videolar sahtedir. Alıyorsanız en az r7 250 almanızı tavsiye ederim.
cagatayhann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 265 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2014 #3 Soldan ikinci rakamın en az 6 olmasına dikkat edin ekran kartı alırken.
X xxx3000_RS Hectopat Katılım 25 Mart 2014 Mesajlar 376 Makaleler 2 Yer XxX3000'den Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2014 #4 Çözünürlük ? 720p mi ? cagatayhann dedi: Soldan ikinci rakamın en az 6 olmasına dikkat edin ekran kartı alırken. Genişletmek için tıkla... AMD r7 ve r9 serilerinde geçerli değil o
Çözünürlük ? 720p mi ? cagatayhann dedi: Soldan ikinci rakamın en az 6 olmasına dikkat edin ekran kartı alırken. Genişletmek için tıkla... AMD r7 ve r9 serilerinde geçerli değil o
cagatayhann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 265 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2014 #6 Silinen üye dedi: AMD r7 ve r9 serilerinde geçerli değil o Genişletmek için tıkla... Valla o seriyi bilemeyeceğim. Silinen üye dedi: Çözünürlük? derken Genişletmek için tıkla... Aldığın fps oranı ekran çözünürlüğün ile ters orantılıdır. Ne kadar az çözünürlük = o kadar çok fps gibi düşün.
Silinen üye dedi: AMD r7 ve r9 serilerinde geçerli değil o Genişletmek için tıkla... Valla o seriyi bilemeyeceğim. Silinen üye dedi: Çözünürlük? derken Genişletmek için tıkla... Aldığın fps oranı ekran çözünürlüğün ile ters orantılıdır. Ne kadar az çözünürlük = o kadar çok fps gibi düşün.
X xxx3000_RS Hectopat Katılım 25 Mart 2014 Mesajlar 376 Makaleler 2 Yer XxX3000'den Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2014 #7 cagatayhann dedi: Valla o seriyi bilemeyeceğim. Aldığın fps oranı ekran çözünürlüğün ile ters orantılıdır. Ne kadar az çözünürlük = o kadar çok fps gibi düşün. Genişletmek için tıkla... Oran doğru 8400gs ile 800x600 de bf3 oynuyorum.
cagatayhann dedi: Valla o seriyi bilemeyeceğim. Aldığın fps oranı ekran çözünürlüğün ile ters orantılıdır. Ne kadar az çözünürlük = o kadar çok fps gibi düşün. Genişletmek için tıkla... Oran doğru 8400gs ile 800x600 de bf3 oynuyorum.