Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Maalesef ekran kartım Valorant, Rocket League gibi oyunlara yetmiyor. Şu an 4 GB RAM var işlemci olarak Pentium G860 var. İdare etmek için ekran kartı almak istiyorum. Ekran kartı önerir misiniz? Büyük ihtimal 2.el alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Maalesef ekran kartım Valorant, Rocket League gibi oyunlara yetmiyor. Şu an 4 GB RAM var işlemci olarak Pentium G860 var. İdare etmek için ekran kartı almak istiyorum. Ekran kartı önerir misiniz? Büyük ihtimal 2.el alacağım.
ViperSRT Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.031 Çözümler 4 5 Haziran 2022 #2 Bütçeniz nedir? Böyle bir şey alınabilir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Bütçeniz nedir? Böyle bir şey alınabilir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 ViperSRT dedi: Bütçeniz nedir? Böyle bir şey alınabilir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Aslında bütçem 1500 TL di ama araştırdığıma göre işlemcimde Valorant ve Rocket League gibi oyunlara yetersiz deniliyor.
ViperSRT dedi: Bütçeniz nedir? Böyle bir şey alınabilir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Aslında bütçem 1500 TL di ama araştırdığıma göre işlemcimde Valorant ve Rocket League gibi oyunlara yetersiz deniliyor.
ViperSRT Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.031 Çözümler 4 5 Haziran 2022 #4 Ruzg dedi: Aslında bütçem 1500 TL di ama araştırdığıma göre işlemcimde Valorant ve Rocket League gibi oyunlara yetersiz deniliyor. Genişletmek için tıkla... Bütçeni 2000'in üzerine çıkarabilirsen, apu bir sistem toplanabilir.
Ruzg dedi: Aslında bütçem 1500 TL di ama araştırdığıma göre işlemcimde Valorant ve Rocket League gibi oyunlara yetersiz deniliyor. Genişletmek için tıkla... Bütçeni 2000'in üzerine çıkarabilirsen, apu bir sistem toplanabilir.