ClientNicki Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 237 6 Mayıs 2020 #1 Intel Pentium N3700 1.60 GHz olan bir laptopa Intel Pentium G5400 3.7GHz takılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2020
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.720 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 6 Mayıs 2020 #2 Değiştiremezsin. Değişse bile profesyonel eller gerekli. Değişime de değmez zaten.
ClientNicki Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 237 6 Mayıs 2020 #3 Takılabilecek işlemci önerin var mıdır?
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.720 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 6 Mayıs 2020 #4 ClientNicki dedi: Takılabilecek işlemci önerin var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam laptop işlemcileri çoğunlukla entegre oluyorlar. Yani tak çıkar değil. Lehim olayları vs. var. İşlemci ile ilgili sorunlarınız nelerdir acaba?
ClientNicki dedi: Takılabilecek işlemci önerin var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam laptop işlemcileri çoğunlukla entegre oluyorlar. Yani tak çıkar değil. Lehim olayları vs. var. İşlemci ile ilgili sorunlarınız nelerdir acaba?
ClientNicki Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 237 6 Mayıs 2020 #5 OnurTAŞ dedi: Hocam laptop işlemcileri çoğunlukla entegre oluyorlar. Yani tak çıkar değil. Lehim olayları vs. var. İşlemci ile ilgili sorunlarınız nelerdir acaba? Genişletmek için tıkla... Laptop birkaç oyunu tartmıyor o yüzden o oyunları oynamak için işlemciyi değiştirmeyi düşündüm.
OnurTAŞ dedi: Hocam laptop işlemcileri çoğunlukla entegre oluyorlar. Yani tak çıkar değil. Lehim olayları vs. var. İşlemci ile ilgili sorunlarınız nelerdir acaba? Genişletmek için tıkla... Laptop birkaç oyunu tartmıyor o yüzden o oyunları oynamak için işlemciyi değiştirmeyi düşündüm.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.720 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 6 Mayıs 2020 #6 ClientNicki dedi: Laptop birkaç oyunu tartmıyor o yüzden o oyunları oynamak için işlemciyi değiştirmeyi düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi tek tek laptop'ın modelini vs oynamak istediğiniz oyunları yazar mısınız? RAM takviyesi varsa onları da yazın. SSD HDD durumunu da.
ClientNicki dedi: Laptop birkaç oyunu tartmıyor o yüzden o oyunları oynamak için işlemciyi değiştirmeyi düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi tek tek laptop'ın modelini vs oynamak istediğiniz oyunları yazar mısınız? RAM takviyesi varsa onları da yazın. SSD HDD durumunu da.