Emreİnan Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #1 Laptop işlemcisi yükseltmek istiyorum, olur mu? Olursa hangi işlemci almalıyım?
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 14 Mart 2021 #2 Olmaz. Olsa da pek sağlıklı olacağını sanmam. SSD ve RAM alabilirsiniz.
Emreİnan Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #3 qGhosT dedi: Olmaz. Olsa da pek sağlıklı olacağını sanmam. SSD ve RAM alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım işlemcinin tamamını kullanıyor normal mi? (Bilgisayardan anlamadığım için sordum )
qGhosT dedi: Olmaz. Olsa da pek sağlıklı olacağını sanmam. SSD ve RAM alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım işlemcinin tamamını kullanıyor normal mi? (Bilgisayardan anlamadığım için sordum )
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 14 Mart 2021 #4 Emreİnan dedi: Bilgisayarım işlemcinin tamamını kullanıyor normal mi? (Bilgisayardan anlamadığım için sordum ) Genişletmek için tıkla... Pek normal değil ama SSD alırsanız bilgisayarınız cidden rahatlar. Bir de RAM'i 8 GB yaparsanız. Daha akıcı olur.
Emreİnan dedi: Bilgisayarım işlemcinin tamamını kullanıyor normal mi? (Bilgisayardan anlamadığım için sordum ) Genişletmek için tıkla... Pek normal değil ama SSD alırsanız bilgisayarınız cidden rahatlar. Bir de RAM'i 8 GB yaparsanız. Daha akıcı olur.