Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 İşlemci Intel(R) Pentium(R) CPU P6100 @ 2.00GHz, 1999 MHz, 2 çekirdek, 2 mantıksal işlemciyüklü fiziksel bellek (RAM) 6,00 GB. Hangisini kullanmalıyım?
İşlemci Intel(R) Pentium(R) CPU P6100 @ 2.00GHz, 1999 MHz, 2 çekirdek, 2 mantıksal işlemciyüklü fiziksel bellek (RAM) 6,00 GB. Hangisini kullanmalıyım?
Swar Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Windows 7 ya da XP.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 7 Temmuz 2023 #3 Yusuf Şahan dedi: İşlemci Intel(R) Pentium(R) CPU P6100 @ 2.00GHz, 1999 MHz, 2 çekirdek, 2 mantıksal işlemciyüklü fiziksel bellek (RAM) 6,00 GB. Hangisini kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Linux Mint dağıtımına bakabilirsiniz.
Yusuf Şahan dedi: İşlemci Intel(R) Pentium(R) CPU P6100 @ 2.00GHz, 1999 MHz, 2 çekirdek, 2 mantıksal işlemciyüklü fiziksel bellek (RAM) 6,00 GB. Hangisini kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Linux Mint dağıtımına bakabilirsiniz.
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 Rona dedi: Linux Mint dağıtımına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım çok hoşuma gitti. Swar dedi: Windows 7 ya da XP. Genişletmek için tıkla... Winfows 7 güncel Google Chrome'u bile a. Mıyor.
Rona dedi: Linux Mint dağıtımına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım çok hoşuma gitti. Swar dedi: Windows 7 ya da XP. Genişletmek için tıkla... Winfows 7 güncel Google Chrome'u bile a. Mıyor.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 8 Temmuz 2023 #5 Yusuf Şahan dedi: Yaptım çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yaşarsanız ve Google'da bir sonuç bulamazsanız Linux başlığı altında konu açın, yardımcı oluruz.
Yusuf Şahan dedi: Yaptım çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yaşarsanız ve Google'da bir sonuç bulamazsanız Linux başlığı altında konu açın, yardımcı oluruz.
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #6 Rona dedi: Herhangi bir sorun yaşarsanız ve Google'da bir sonuç bulamazsanız Linux başlığı altında konu açın, yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Bu aralar bir şey falan indirirken chat GPT'den destek alıyorum.
Rona dedi: Herhangi bir sorun yaşarsanız ve Google'da bir sonuç bulamazsanız Linux başlığı altında konu açın, yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Bu aralar bir şey falan indirirken chat GPT'den destek alıyorum.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 8 Temmuz 2023 #7 Yusuf Şahan dedi: Bu aralar bir şey falan indirirken chat GPT'den destek alıyorum. Genişletmek için tıkla... ChatGPT yanlış bilgiler verebiliyor hocam. Bazen bu verdiği bilgiler yüzünden kaş çizeyim derken göz çıkarabilirsiniz.
Yusuf Şahan dedi: Bu aralar bir şey falan indirirken chat GPT'den destek alıyorum. Genişletmek için tıkla... ChatGPT yanlış bilgiler verebiliyor hocam. Bazen bu verdiği bilgiler yüzünden kaş çizeyim derken göz çıkarabilirsiniz.