Pentium P6100 Sisteme Mac OS X Kurma

Nocoke

Kilopat
Elimde eski kullanmadiğim bir laptop var. Boşuna duracağına Hackintosh kurup kullanmak istiyorum. Destekliyor mu acaba sistemi? Yardımcı olursanız bu konuda sevinirim.

lf5w.jpg

5sdl.jpg

- - - Güncellendi - - -

Bilgi sahibi arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
32 bit desteklemiyor maalesef eğer denemek isterseniz 10.5 Leopard veya 10.6.3 Snow Leopard (İatkos) sürümünü deneyin.

Dostum sen ne saçmalıyorsun ? Al bak bakayım işlemci 64 bit'mi değil mi diye : ARK | Intel® Pentium® Processor P6100 (3M Cache, 2.00 GHz)

Ethernet, ses ve wifi kart modellerini yazmamışsınız ama hackintosh kurulur. Kolay gelsin.

Resimlerde yazıyor.

Arkadaşım başarılı bir şekilde kurulabilinir. Yalnız belki etherneti görmeyebilir.

Yorumlariniz için çok teşekkürler. Bana lazim olan sadece ses wifi ethernet olmasada olur. Sesi sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir miyim? Peki hangi sürümü kurmam lazim? İatkos ml2 mi? Mavericks mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru ses kart modeli var. ancak herhalde bende sayfa tam görüntülenemiyor. Ethernet modelini hiç görmüyorum, ağ bağdaştırıcısı için Broadcom 802.11n görüyorum.

Ethernet olarak lan la bağladığım zaman realtek PCIe FE Family controller yaziyor model filan göremiyorum.
Ses kartinla bu nvidia Geforce 310M yi sorunsuz çaliştırabilirmiyim ve hangi sürüm kurulum tercih etmeliyim arkadaşlar...

Mac Os X Mavericks'in tüm sürümlerini kurabilirsin. Ama sürücü konusunda Recep Baltaş'ın kullandığı bir program var. Adını hatırlamıyorum. Videolarda söylüyordu ama..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı