Pentium Sisteme R7 250'nin Uyumluluğu

Egemen Mergen

Megapat
Daha fazla  
LoL ve CS:GO gibi oyunlardan 50FPS civarı almak istiyorum, çok eski bir sisteme sahibim. R7 240 alacaktım fakat R7 250 daha uygun olabilir diye düşündüm. R7 250 bu sisteme uyar mı?
  • İşlemci: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
  • RAM: 3 GB
  • Anakart: Gigabyte Technology Co., Ltd. 945GZM-S2
  • Nvidia GeForce 210 Ekran Kartı

power-jpg.200893

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba r7 250 düşünebilirsin ama ara sıra darbağoz yapar eğer 60fps kalsın darboğaz yapmazsın diyorsan işin zor.

r7 240 mi daha uygun olur ozaman veya darboğaz daha az olur? İşlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum önerirseniz güzel olur.

Arkadaşlar bilgiler benim için yeterli olmadı bu sisteme hangi ekran kartını almalıyım oyunların kasmaması için? Yeni bilgisayar toplayacağım bir süreliğine idare etsin.

r7 240 mi daha uygun olur ozaman veya darboğaz daha az olur? İşlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum önerirseniz güzel olur.

Arkadaşlar bilgiler benim için yeterli olmadı bu sisteme hangi ekran kartını almalıyım oyunların kasmaması için? Yeni bilgisayar toplayacağım bir süreliğine idare etsin.
Monitörünün çözünürlüğü nedir ?

En mantıklı çözüm yeni sistem almak çünkü
1) PSU galiba 250W
2) İşlemci yetersiz gelecektir.
3) 3GB RAM yetmeyecektir.
Bence upgrade etmeye çalışma, yeni sistem için para biriktir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı