PC'de oyun felan oynuyamıyorum arkadaşlar. Biraz araştırdım ama dogru düzgün bişi bulamadım yinede testleri yaptım ve fikrinizi almak istiyorum. Sizce sorun nedir ve nasıl giderebilirz? Bu resimdeki degerler laptopda 20mm lik bir sogutucu varken alınan değerler ve alta steam+cs:go açık başkada birşey yok zaten. Cs:go oynarken bazen sıcakdan oldugunu düşündüğüm şekilde bilgisayar kendi kendine kapanıyor. Komple güç kesiyor yeniden felan başlatma değil sizce ne yapabilirim..
Gündelik kullanım için üretilmiş standart leptopların temel sorunudur zaten yüksek sıcaklık değerleri.
Yapabileceğin 2 şey var, bunları yapsan bile yük altında 70 dereceye yinede ulaşacaktır.
Ancak daha yukarı çıkıp sistemi kapatmasına veya kasmalara neden olmasına engel olacaktır.
Son olarak sıcaklıkları AIDA64 Extreme Edition ile kontrol et. Sıcaklıkları anlık olarak oyun ekranına yansıtabilirsin.
Oyun oynarken kasma yaşamana sebep olan sıcaklık değerlerini de canlı canlı görürsün. Sorunun zaten belli, klasik yaz ayınca ısınan leptop vakası.