TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 30 Kasım 2020 #11 Clk.gurkan dedi: Bende de 4 GB DDR2 var HDD takılı ve SSD takacağım ariyetten umarım olur rahatlar Genişletmek için tıkla... İnşallah. Windows'u SSD'ye kur. HDD'yi depolama olarak kullan. Home sürümü kullanın. En hafif sürümünden bir tanesi.
Clk.gurkan dedi: Bende de 4 GB DDR2 var HDD takılı ve SSD takacağım ariyetten umarım olur rahatlar Genişletmek için tıkla... İnşallah. Windows'u SSD'ye kur. HDD'yi depolama olarak kullan. Home sürümü kullanın. En hafif sürümünden bir tanesi.
C Clk.gurkan Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 26 30 Kasım 2020 #12 TeknoHe dedi: İnşallah. Windows'u SSD'ye kur. HDD'yi depolama olarak kullan. Home sürümü kullanın. En hafif sürümünden bir tanesi. Genişletmek için tıkla... Evet bende Windows'u SSD'ye kurayim dedim. 64 Bit olur değil mi?
TeknoHe dedi: İnşallah. Windows'u SSD'ye kur. HDD'yi depolama olarak kullan. Home sürümü kullanın. En hafif sürümünden bir tanesi. Genişletmek için tıkla... Evet bende Windows'u SSD'ye kurayim dedim. 64 Bit olur değil mi?
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 1 Aralık 2020 #13 Clk.gurkan dedi: Evet bende Windows'u SSD'ye kurayim dedim. 64 Bit olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Clk.gurkan dedi: Evet bende Windows'u SSD'ye kurayim dedim. 64 Bit olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.