3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Ocak 2021 #11 Zurnadürüm dedi: Vay be konu sahibi daha işlemci modeli belirtmeden nasıl bildiniz kurulacağına? Intel® Pentium® Processor Burada VT-X desteği olan işlemciler bile 2core/4thread değerine sahip. Ubuntu gibi ağır dağıtımı kaldıracağını nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma olursa, gayet güzel çalışabiliyor (iş görecek kadar diyeyim ya da). Ben de 2/4 işlemci vardı. Rahat çalışıyordu.
Zurnadürüm dedi: Vay be konu sahibi daha işlemci modeli belirtmeden nasıl bildiniz kurulacağına? Intel® Pentium® Processor Burada VT-X desteği olan işlemciler bile 2core/4thread değerine sahip. Ubuntu gibi ağır dağıtımı kaldıracağını nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma olursa, gayet güzel çalışabiliyor (iş görecek kadar diyeyim ya da). Ben de 2/4 işlemci vardı. Rahat çalışıyordu.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #12 350070 dedi: Sanallaştırma olursa, gayet güzel çalışabiliyor (iş görecek kadar diyeyim ya da). Ben de 2/4 işlemci vardı. Rahat çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... 4/8 i5 10210U + 8 GB RAM var. Arch ve Debian Hurd kasıyor.
350070 dedi: Sanallaştırma olursa, gayet güzel çalışabiliyor (iş görecek kadar diyeyim ya da). Ben de 2/4 işlemci vardı. Rahat çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... 4/8 i5 10210U + 8 GB RAM var. Arch ve Debian Hurd kasıyor.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Ocak 2021 #13 Zurnadürüm dedi: 4/8 i5 10210U + 8 GB RAM var. Arch ve Debian Hurd kasıyor. Genişletmek için tıkla... İnanmam. Ben de i7 7500U 2/4 sistem vardı. Sanal makine de Metin2 bile oynuyordum yemin ederim. Bota veriyordum hatta. Linux falan akıyordu zaten. Bir çok Linux yapısı gereği performanslı zaten. Arada 3 nesil fark var ve çok daha iyi yani senin işlemci. İnanmam demeyim de mantıklı olmaz diyeyim.
Zurnadürüm dedi: 4/8 i5 10210U + 8 GB RAM var. Arch ve Debian Hurd kasıyor. Genişletmek için tıkla... İnanmam. Ben de i7 7500U 2/4 sistem vardı. Sanal makine de Metin2 bile oynuyordum yemin ederim. Bota veriyordum hatta. Linux falan akıyordu zaten. Bir çok Linux yapısı gereği performanslı zaten. Arada 3 nesil fark var ve çok daha iyi yani senin işlemci. İnanmam demeyim de mantıklı olmaz diyeyim.
Amet113 Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 Yer Koltuk Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #14 Zurnadürüm dedi: Vm olarak kuramazsın. Sanallaştırma desteklemiyor. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. ark.intel.com Gerçi gerçek sistem olarak da kuramazsın. Daha hafif dağıtımlar var. Genişletmek için tıkla... Peki hangi dağıtımları tercih etmeliyim.
Zurnadürüm dedi: Vm olarak kuramazsın. Sanallaştırma desteklemiyor. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. ark.intel.com Gerçi gerçek sistem olarak da kuramazsın. Daha hafif dağıtımlar var. Genişletmek için tıkla... Peki hangi dağıtımları tercih etmeliyim.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #15 Amet113 dedi: Peki hangi dağıtımları tercih etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Ben olsam Linux Mint Xfce, ya da Debian LXDE/LXQt sürümlerinden birini seçerdim. @Dengesiz Kokarca
Amet113 dedi: Peki hangi dağıtımları tercih etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Ben olsam Linux Mint Xfce, ya da Debian LXDE/LXQt sürümlerinden birini seçerdim. @Dengesiz Kokarca
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 12 Ocak 2021 #16 350070 dedi: Sanallaştırma olursa, gayet güzel çalışabiliyor (iş görecek kadar diyeyim ya da). Ben de 2/4 işlemci vardı. Rahat çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet, bende de sanallaştırma destekli Pentium işlemci vardı, sanal makineler gayet güzel çalışıyordu.
350070 dedi: Sanallaştırma olursa, gayet güzel çalışabiliyor (iş görecek kadar diyeyim ya da). Ben de 2/4 işlemci vardı. Rahat çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet, bende de sanallaştırma destekli Pentium işlemci vardı, sanal makineler gayet güzel çalışıyordu.
Amet113 Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 Yer Koltuk Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #17 Zurnadürüm dedi: Ben olsam Linux Mint Xfce, ya da Debian LXDE/LXQt sürümlerinden birini seçerdim. @Dengesiz Kokarca Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Mint deneyeceğim. Zurnadürüm dedi: Ben olsam Linux Mint Xfce, ya da Debian LXDE/LXQt sürümlerinden birini seçerdim. @Dengesiz Kokarca Genişletmek için tıkla... Şu anda Ubuntu kurdum ve güzel çalışıyor. Son düzenleme: 12 Ocak 2021
Zurnadürüm dedi: Ben olsam Linux Mint Xfce, ya da Debian LXDE/LXQt sürümlerinden birini seçerdim. @Dengesiz Kokarca Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Mint deneyeceğim. Zurnadürüm dedi: Ben olsam Linux Mint Xfce, ya da Debian LXDE/LXQt sürümlerinden birini seçerdim. @Dengesiz Kokarca Genişletmek için tıkla... Şu anda Ubuntu kurdum ve güzel çalışıyor.